Потрійний аромат: смородина з м'ятою і базиліком - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети Рецепти страв

Потрійний аромат: смородина з м’ятою і базиліком

22 Липня, 2020
in Рецепти страв
0
Потрійний аромат: смородина з м’ятою і базиліком

ПИТИ ВЗИМКУ ЧАЙ З ТАКИМ ВАРЕННЯМ -- ВЕРШИНА НАСОЛОДИ

0
Поділилося
699
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Якщо до ароматної чорної смородини додати ще й духмяні добавки, отримаєте неймовірний смаколик на зиму. Зелені можна додавати більше, ніж вказано в рецепті — вийде ще ароматніше. Куштуйте і насолоджуйтесь!

* 1 кг чорної смородини

* 0,8–1 кг цукру

* по 2–3 гілочки м’яти і базиліка (васильків)

Просушені ягоди викласти в таз, засипати цукром. Перемішати, поставити на вогонь. Зелень зв’язати в пучечок ниткою, щоб коли віддасть ягодам аромат, легко можна було видалити. «Втопити» зелень в варення. Варити 15 хв. з моменту закипання на помірному вогні, знімаючи піну, зелень забрати. Гарячим розлити по стерилізованим банкам. Закрити під ключ, перевернути. Зберігати в темному прохолодному місці.

Діана ШЕПЕЛЬ.

 

 

Попередня публікація

І паркан милує око! Робимо метеликів із пластикових пляшок

Наступна публікація

Огірочки аж дзвенять!

Схожі публікації

Піца без дріжджів
Кухонні університети

Піца без дріжджів

22 Травня, 2025
Цілющий салат з кропивою
Кухонні університети

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Голубці: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Голубці: рецепт від Євгена Клопотенка

19 Травня, 2025
Молода капуста запечена з йогуртовим соусом за рецептом Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста запечена з йогуртовим соусом за рецептом Євгена Клопотенка

16 Травня, 2025
Млинці на сухому молоці
Кухонні університети

Млинці на сухому молоці

15 Травня, 2025
Наступна публікація
Огірочки аж дзвенять!

Огірочки аж дзвенять!

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Піца без дріжджів

Піца без дріжджів

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Піца без дріжджів

Піца без дріжджів

22 Травня, 2025
Основні помилки та проблеми при вирощуванні синеньких

Основні помилки та проблеми при вирощуванні синеньких

22 Травня, 2025
Наталія Федорчук: “Любов є основою життя”

Наталія Федорчук: “Любов є основою життя”

22 Травня, 2025
Як підтвердити стаж на ТОТ?

Як підтвердити стаж на ТОТ?

22 Травня, 2025

Останні публікації

Піца без дріжджів

Піца без дріжджів

22 Травня, 2025
Основні помилки та проблеми при вирощуванні синеньких

Основні помилки та проблеми при вирощуванні синеньких

22 Травня, 2025
Наталія Федорчук: “Любов є основою життя”

Наталія Федорчук: “Любов є основою життя”

22 Травня, 2025
Як підтвердити стаж на ТОТ?

Як підтвердити стаж на ТОТ?

22 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти