Печінка в сметанно-гірчичній підливці - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Печінка в сметанно-гірчичній підливці

12 Жовтня, 2023
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Печінка в сметанно-гірчичній підливці
0
Поділилося
100
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Лише кілька секретів — і печінка вийде неймовірно смачною.

  • 500—600 г яловичої печінки
  • 4 столові ложки жирної сметани
  • 3 середні цибулини
  • 3 середні зубчики часнику
  • 1,5 чайної ложки готової гірчиці
  • 0,5 чайної ложки солі
  • дрібка чорного меленого перцю
  • олія (3—4 столові ложки)
  • вершкове масло (1 столова ложка)

Печінку нарізати середніми шматочками. Залити окропом на 2—3 хв., щоб усунути гіркоту. Воду злити, печінку відкинути на друшляк. Цибулю нарізати чвертькільцями. Часник посікти. На сковороді розігріти вершкове масло та олію. Викласти цибулю, обсмажити до золотавості. Додати часник, прогріти разом пів хвилини. Викласти печінку, перемішати, накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні 5—6 хв. Додати гірчицю — вона пом’якшує печінку, й та стає ще ніжнішою. Викласти сметану, сіль, перець, перемішати. Накрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні 10—15 хв.

Печінка готова. Подаємо з картопляним пюре та обов’язково із маринованими огірками — вони доповнюють смак страви.

Попередня публікація

Готуємо троянди до зими

Наступна публікація

Онлайн-запис до органу ПФУ: як скористатися сервісом

Схожі публікації

Запечений гарбуз у салаті
Рецепти страв

Запечений гарбуз у салаті

29 Листопада, 2025
Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times
Рецепти страв

Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times

29 Листопада, 2025
Цукати натуральні й ароматні
Рецепти страв

Цукати натуральні й ароматні

23 Листопада, 2025
Карпатська грибна юшка
Рецепти страв

Карпатська грибна юшка

23 Листопада, 2025
Яблучний пиріг
Рецепти страв

Яблучний пиріг

7 Листопада, 2025
Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Наступна публікація
Онлайн-запис до органу ПФУ: як скористатися сервісом

Онлайн-запис до органу ПФУ: як скористатися сервісом

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
В оголошеннях про вакансії

В оголошеннях про вакансії

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
В оголошеннях про вакансії

В оголошеннях про вакансії

5 Грудня, 2025
У зиму — з чистою бруківкою

У зиму — з чистою бруківкою

5 Грудня, 2025
Пенсіонеру догляд до стажу не зарахують

Пенсіонеру догляд до стажу не зарахують

4 Грудня, 2025
Коли настає менопауза…

Коли настає менопауза…

4 Грудня, 2025

Останні публікації

В оголошеннях про вакансії

В оголошеннях про вакансії

5 Грудня, 2025
У зиму — з чистою бруківкою

У зиму — з чистою бруківкою

5 Грудня, 2025
Пенсіонеру догляд до стажу не зарахують

Пенсіонеру догляд до стажу не зарахують

4 Грудня, 2025
Коли настає менопауза…

Коли настає менопауза…

4 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти