Цвітна капуста в духовці — яскрава, ароматна та хрустка. І готувати просто — все перемішали та забули.
- Середня головка цвітної капусти
- 50 г вершкового масла
- 1 чайна ложка паприки
- чорний мелений перець
- 2 середні зубчики часнику
- 0,5 чайної ложки солі
- 100 г сухарів дрібного помелу
- 50 г твердого сиру
Капусту розібрати на невеличкі суцвіття. Масло розтопити. Додати до нього паприку, перець, сіль і вичавлений часник. Перемішати ароматне масло. Залити капусту, ретельно перемішати. Сир середньо натерти. Додати до капусти. Всипати сухарі. Усе ретельно перемішати. Деко застелити пергаментом. Викласти запаніровану капусту. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Готувати 25 хв.