Сирна паска зі смаком морозива - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Сирна паска зі смаком морозива

13 Квітня, 2023
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Сирна паска зі смаком морозива
0
Поділилося
608
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Ця сирна паска — сама ніжність, на смак — як вершковий пломбір. А приготувати її можна заздалегідь.

  • На 900-грамову пасочницю:
  • 360 г кисломолочного сиру
  • 120 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 170 мл вершків (від 20%)
  • 80 г цукру
  • 1 столова ложка ванільного цукру
  • 100 г цукатів

Якщо сир у вас зернистий, з крупинками, його обов’язково треба перетерти крізь сито. Для заварної основи в каструльку вбити яйце, влити вершки, всипати ваніль і столову ложку цукру (від загальної кількості), перемішати. Поставити на слабкий вогонь, помішуючи, тримати до закипання. Щойно закипить, тримати 10 сек., зняти з вогню. Дати охолонути, помішуючи, аби маса не завітрювалась.

У миску викласти розм’якшене масло, всипати цукор, збити віночком до однорідності. Додати сир, ретельно розтерти. Викласти до загальної маси заварну основу. Готова сирна маса має ліниво сповзати з лопатки. Додати наповнювач — цукати. Обгорнути пасочницю ззовні кількома шарами харчової плівки. Поставити форму на тарілку, заповнити сирною масою, розрівняти. Накрити, поставити в морозилку на ніч (5—6 год.). Далі дістати з морозилки, зняти плівку. Перевернути на таріль, дати 2—4 хв. постояти й обережно зняти (відкрити) форму. Залишити в холодильнику на 3—4 год., щоб розморозилася.

Після розморожування на тарелі не залишається сироватки, а паска справді на смак — як морозиво.

Поради:
✔ 1 яйце можна замінити 2 жовтками (паска буде ще ніжнішою);

✔ кисломолочний сир — від 10%, обов’язково сухий (без зайвої вологи), не зернистий;

✔ вершки можна брати будь-якої жирності (10, 20 або 33%). Що вища жирність, то паска смачніша, текстура ніжніша;

✔ наповнювачами для такої паски можуть бути: мак, горіхи, кокосова стружка, шматочки шоколаду, мармелад.

Попередня публікація

Чи існує сорт картоплі "сорокаденка"?

Наступна публікація

Матеріальна допомога військовим: хто може отримати?

Схожі публікації

Кабачкові оладки з фаршем
Кухонні університети

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025
Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління
Кухонні університети

Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління

4 Серпня, 2025
Нічна вівсянка на ряжанці
Кухонні університети

Нічна вівсянка на ряжанці

30 Липня, 2025
Швидкий пиріг із літніми ягодами
Кухонні університети

Швидкий пиріг із літніми ягодами

24 Липня, 2025
Печінковий торт з домашнім майонезом
Кухонні університети

Печінковий торт з домашнім майонезом

16 Липня, 2025
Кабачкова «Вежа»
Кухонні університети

Кабачкова «Вежа»

15 Липня, 2025
Наступна публікація
Матеріальна допомога військовим: хто може отримати?

Матеріальна допомога військовим: хто може отримати?

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Олексій Притула: “Завжди буду на боці тих, хто чинитиме опір до останнього”

Олексій Притула: “Завжди буду на боці тих, хто чинитиме опір до останнього”

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Олексій Притула: “Завжди буду на боці тих, хто чинитиме опір до останнього”

Олексій Притула: “Завжди буду на боці тих, хто чинитиме опір до останнього”

14 Серпня, 2025
Субсидії для ВПО за програмою «Прихисток»

Субсидії для ВПО за програмою «Прихисток»

14 Серпня, 2025
Ігор Поклад: пісенна легенда України

Ігор Поклад: пісенна легенда України

9 Серпня, 2025
Кабачкові оладки з фаршем

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025

Останні публікації

Олексій Притула: “Завжди буду на боці тих, хто чинитиме опір до останнього”

Олексій Притула: “Завжди буду на боці тих, хто чинитиме опір до останнього”

14 Серпня, 2025
Субсидії для ВПО за програмою «Прихисток»

Субсидії для ВПО за програмою «Прихисток»

14 Серпня, 2025
Ігор Поклад: пісенна легенда України

Ігор Поклад: пісенна легенда України

9 Серпня, 2025
Кабачкові оладки з фаршем

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти