Варили коли-небудь компот з гарбуза? - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Варили коли-небудь компот з гарбуза?

4 Лютого, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Варили коли-небудь компот з гарбуза?
0
Поділилося
75
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Виходить дуже цікавий на смак компот. Такий сонячний і дуже корисний, як і всі страви з гарбуза. Готовий гарбуз виходить ароматним, приємним на смак, його можна їсти просто так, як корисний десерт, або використовувати на солодкі пироги або запіканки.

  • 1 л води
  • 500 г м’якоті гарбуза
  • 50 г цукру
  • сік 1 лимона (приблизно 50 г)
  • 4–5 бутонів гвоздики

Гарбуз нарізати кубиками (2х2 см). У воду покласти гвоздику і цукор, довести до кипіння. Викласти гарбуз. Варити до м’якості гарбуза. З моменту закипання приблизно 10–15 хв. З лимона вичавити сік, вилити в компот. Довести до кипіння. Більше компот проявить свій смак, коли настоїться і повністю охолоне. Спробуйте на цукор, за необхідності додайте.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

 

Попередня публікація

Особливості зберігання продуктів

Наступна публікація

Падати треба вміючи

Схожі публікації

Бісквіт королеви Вікторії
Кухонні університети

Бісквіт королеви Вікторії

3 Червня, 2025
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню
Кухонні університети

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025
Ароматне масло
Кухонні університети

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Курячий паштет «Підкопчений»
Кухонні університети

Курячий паштет «Підкопчений»

26 Травня, 2025
Наступна публікація
Падати треба вміючи

Падати треба вміючи

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Що треба розповідати, сповідуючись

Що треба розповідати, сповідуючись

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Що треба розповідати, сповідуючись

Що треба розповідати, сповідуючись

4 Червня, 2025
Добірка ефективних засобів народної медицини

Добірка ефективних засобів народної медицини

4 Червня, 2025
Від спадщини можна відмовитися

Від спадщини можна відмовитися

4 Червня, 2025
Чи одна то особа: Преподобний Ілля Муромець Печерський та герой билин Ілля Муромєц

Чи одна то особа: Преподобний Ілля Муромець Печерський та герой билин Ілля Муромєц

3 Червня, 2025

Останні публікації

Що треба розповідати, сповідуючись

Що треба розповідати, сповідуючись

4 Червня, 2025
Добірка ефективних засобів народної медицини

Добірка ефективних засобів народної медицини

4 Червня, 2025
Від спадщини можна відмовитися

Від спадщини можна відмовитися

4 Червня, 2025
Чи одна то особа: Преподобний Ілля Муромець Печерський та герой билин Ілля Муромєц

Чи одна то особа: Преподобний Ілля Муромець Печерський та герой билин Ілля Муромєц

3 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти