Перловка в томаті з курячими шлунками - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Перловка в томаті з курячими шлунками

24 Лютого, 2025
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Перловка в томаті з курячими шлунками
0
Поділилося
27
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Готується крупа разом із курячими шлунками в насиченому томатному соусі. Перловка виходить розсипчастою, але м’якою, а курячі субпродукти додають поживності та цікавої текстури.

  •  90 г перлової крупи
  •  300 г курячих шлунків
  •  1 велика цибулина
  •  1 велика морквина
  •  100 г консервованих помідорів у власному соку
  •  сіль
  •  чорний мелений перець
  •  олія

Перлову крупу промити і замочити в теплій воді на 3 год. Потім воду злити, крупу ще раз промити й відкинути на сито.

Курячі шлунки почистити від плівок, добре промити та нарізати соломкою. У сковороді розігріти олію та обсмажити шлунки на середньому вогні, помішуючи, 15 хв. Цибулину дрібно нарізати і додати в сковороду. Морквину крупно натерти, додати до шлунків із цибулею. Перемішати, обсмажувати 10 хв. на повільному вогні.

Помідори у власному соку подрібнити на пюре, додати в сковороду. Влити 300 мл води. Перемішати й тушкувати під кришкою 15 хв. на повільному вогні. Потім додати підготовлену перловку, посолити та поперчити. Усе перемішати.

Тушкувати вміст сковороди під кришкою на повільному вогні до м’якості перловки та шлунків близько 40–45 хв. (Час приготування залежить від сорту перловки).

Попередня публікація

Чи розквітне гібіскус

Наступна публікація

Як укласти договір довічного утримання?

Схожі публікації

Ароматне масло
Кухонні університети

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Курячий паштет «Підкопчений»
Кухонні університети

Курячий паштет «Підкопчений»

26 Травня, 2025
Печиво «Цитринка»
Кухонні університети

Печиво «Цитринка»

23 Травня, 2025
Піца без дріжджів
Кухонні університети

Піца без дріжджів

22 Травня, 2025
Цілющий салат з кропивою
Кухонні університети

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Наступна публікація
Як укласти договір довічного утримання?

Як укласти договір довічного утримання?

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського — “Твій шлях до перемоги починається з навчання!”

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського — “Твій шлях до перемоги починається з навчання!”

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського — “Твій шлях до перемоги починається з навчання!”

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського — “Твій шлях до перемоги починається з навчання!”

29 Травня, 2025
Вуса полуниці — видаляйте

Вуса полуниці — видаляйте

29 Травня, 2025
Ароматне масло

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Скільки білка необхідно споживати людям старшого віку?

Скільки білка необхідно споживати людям старшого віку?

29 Травня, 2025

Останні публікації

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського — “Твій шлях до перемоги починається з навчання!”

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського — “Твій шлях до перемоги починається з навчання!”

29 Травня, 2025
Вуса полуниці — видаляйте

Вуса полуниці — видаляйте

29 Травня, 2025
Ароматне масло

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Скільки білка необхідно споживати людям старшого віку?

Скільки білка необхідно споживати людям старшого віку?

29 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти