Суп і наситить, і потішить душу, і зігріє – це саме те, що треба холодної пори року. Густий суп із грибами, курячим філе й вершками дуже ситний і зігріє прохолодної осіені.
* 500 г курячого філе
* 300 г печериць
* 200 г моркви
* 700 г картоплі
* 100 г макаронних виробів
* 150 г ріпчастої цибулі
* 250 мл вершків (10-20%)
* твердий сир
* сіль, чорний перець горошком
* олія
* зелень
Цибулю дрібно нарізати. Філе порізати невеликими шматочками, гриби – скибочками, картоплю – брусочками. Морквину порізати напівкружальцями, злегка обсмажити на розігрітій олії в сковороді. У каструлі, на розігрітій олії, обсмажити цибулю. Покласти філе, злегка обсмажити. Додати гриби, горошини перцю, посолити. Залити водою, варити 20 хв. Покласти картоплю, варити приблизно 10 хв. Додати макарони. Варити до готовності макаронів. Улити вершки, перемішати, зняти з вогню. Сир натерти на середній тертушці. Перш ніж ставити на стіл, притрусити сиром і подрібненою зеленню. Подавати зі скибочкою обсмаженого на сухій сковороді хліба.
Діана ШЕПЕЛЬ.