Густа підлива до будь-якого гарніру - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Густа підлива до будь-якого гарніру

7 Серпня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Густа підлива до будь-якого гарніру
0
Поділилося
1.1k
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Готується вона на основі сметани, змішаної з борошном, завдяки чому набуває приємної густоти, огортаючи шматочки ароматного солодкого перцю і попередньо обсмаженої курки.

* 500 г курячих крилець або стегенець

* 1 велика болгарська перчина

* велика цибулина

* 2–3 зубчики часнику

* столова ложка паприки

* столова ложка (з гіркою) борошна

* 100 г сметани

* чайна ложка солі

* 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю

* олія для смаження

Цибулю дрібно нарізати. Перець нарізати тонкою соломкою. На сковороді розігріти трохи олії. Викласти курку (стегенця розрізати навпіл), обсмажити до золотистого кольору з обох боків. Курку перекласти в каструлю. Цибулю обсмажити до легкої золотистості (на цій же олії). Потім перекласти до курки. Перець обсмажити на сковороді протягом приблизно 5 хв., до м’якості. Потім перекласти до курки. Каструлю з куркою, цибулею і перцем поставити на плиту. Влити приблизно 200–300 мл окропу, посолити, поперчити, додати паприку і часник, вичавлений через часникодавку. Перемішати, довести до кипіння, тушкувати на невеликому вогні під кришкою 30-40 хв. до повної м’якості курки. Сметану з борошном перемішати, додати кілька ложок рідини з каструлі, ретельно розмішати. Влити в каструлю, перемішати, продовжувати тушкувати ще 10 хв.

Підлива смакуватиме з різними гарнірами — наприклад, з рисом, картопляним пюре, гречкою або макаронами.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

 

Попередня публікація

Синій йод для курей

Наступна публікація

Аби огірки плодоносили довше

Схожі публікації

Кабачкові млинці
Кухонні університети

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
М’ятний сироп
Кухонні університети

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Апетитні котлети з крабових паличок із сиром
Кухонні університети

Апетитні котлети з крабових паличок із сиром

26 Червня, 2025
Яскрава гречана каша з небанальним смаком
Кухонні університети

Яскрава гречана каша з небанальним смаком

25 Червня, 2025
Освіжаючий холодник на кефірі
Кухонні університети

Освіжаючий холодник на кефірі

24 Червня, 2025
Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою
Кухонні університети

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

13 Червня, 2025
Наступна публікація
Аби огірки плодоносили довше

Аби огірки плодоносили довше

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Кабачкові млинці

Кабачкові млинці

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Кабачкові млинці

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
Липень на городі, в саду та квітнику

Липень на городі, в саду та квітнику

30 Червня, 2025
Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

30 Червня, 2025
Хто підпадає під програму ООН?

Хто підпадає під програму ООН?

30 Червня, 2025

Останні публікації

Кабачкові млинці

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
Липень на городі, в саду та квітнику

Липень на городі, в саду та квітнику

30 Червня, 2025
Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

30 Червня, 2025
Хто підпадає під програму ООН?

Хто підпадає під програму ООН?

30 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти