Гречана каша з тушкованою капустою - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Гречана каша з тушкованою капустою

Такої смачної гречки ми ще не готували!

30 Січня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Гречана каша з тушкованою капустою
0
Поділилося
169
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Гречана каша з тушкованою капустою — секрет особливого смаку в тому, що у процесі приготування і гречка, і капуста просочуються ароматами. А якщо крупу перед варінням обсмажити, каша вийде розсипчастою і з горіховим присмаком.

Для капусти:

  • половина середньої головки білоголової капусти
  • велика морквина
  • велика цибулина
  • 0,5 чайної ложки солі
  • чверть чайної ложки чорного меленого перцю
  • олія

Для гречки:

  • 200 г гречки
  • 400 мл води
  • 50 г вершкового масла
  • 0,5 чайної ложки солі

Гречку промити, обсмажити на сухій сковороді на вогні вище середнього до появи горіхового аромату (приблизно 5–8 хв.). Воду закип’ятити, посолити, додати масло, викласти гречку. Щойно закипить, зменшити вогонь до мінімуму, залишити варитися під кришкою 17–20 хв. Капусту нашаткувати, трохи прим’яти руками. Морквину крупно натерти. Цибулину нарізати кубиками. У невеликій кількості розігрітої олії обсмажити до золотистого кольору цибулю, викласти в тарілку. На цій самій сковороді (за необхідності долити олію) обсмажити до м’якості моркву. Повернути у сковороду цибулю, покласти капусту, все перемішати. Накрити кришкою, тушкувати близько 15 хв. Готову капусту посолити, поперчити. З’єднати капусту і гречку, накрити кришкою, поставити на слабкий вогонь, щоб вони прогрілися, приблизно на 7–10 хв.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Михайло Боярський: «Я вчуся в онуків простоті, щирості, відкритості»

Наступна публікація

Гарбуз змусить запрацювати "лінивий" кишечник

Схожі публікації

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню
Кухонні університети

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025
Ароматне масло
Кухонні університети

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Курячий паштет «Підкопчений»
Кухонні університети

Курячий паштет «Підкопчений»

26 Травня, 2025
Печиво «Цитринка»
Кухонні університети

Печиво «Цитринка»

23 Травня, 2025
Наступна публікація
Гарбуз змусить запрацювати “лінивий” кишечник

Гарбуз змусить запрацювати "лінивий" кишечник

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

2 Червня, 2025
Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025

Останні публікації

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

Тригерні точки: як боротися з м’язовими затисками

2 Червня, 2025
Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

Які умови призначення пенсії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи?

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти