Запіканка чи пиріг? - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Запіканка чи пиріг?

13 Квітня, 2018
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Запіканка чи пиріг?

Cherry pie

0
Поділилося
122
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Клафуті – це французький десерт, щось середнє між запіканкою та пирогом із ягодами. Готувати його швидко і просто. Випікають клафуті з рідкого тіста, за консистенцією такого, як на млинці. Ягоди можна класти будь-які (малина, суниця, смородина, абрикоси, чорниці), однак найчастіше вишні.

  • 500 г свіжих або заморожених вишень без кісточок
  • 30 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 250 мл молока
  • по 100 г цукру та борошна
  • пакетик ванільного цукру
  • дрібка солі

Вишні викладають у змащену маслом форму. Змішують усі інгредієнти (спочатку розтирають яйця з цукром, а потім додають молоко та решту складників) й заливають ягоди цією сумішшю. Випікають до готовності 40-45 хв. при 180 градусах. Готовий клафуті притрушують цукровою пудрою.

Людмила РОМАШКО.

Попередня публікація

Декупаж: як заощадити на матеріалах

Наступна публікація

Від Чернігова до Чернівців насіємо чорнобривців

Схожі публікації

Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Кабачкові оладки з фаршем
Кухонні університети

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025
Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління
Кухонні університети

Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління

4 Серпня, 2025
Нічна вівсянка на ряжанці
Кухонні університети

Нічна вівсянка на ряжанці

30 Липня, 2025
Швидкий пиріг із літніми ягодами
Кухонні університети

Швидкий пиріг із літніми ягодами

24 Липня, 2025
Печінковий торт з домашнім майонезом
Кухонні університети

Печінковий торт з домашнім майонезом

16 Липня, 2025
Наступна публікація
Від Чернігова до Чернівців насіємо чорнобривців

Від Чернігова до Чернівців насіємо чорнобривців

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Monatik і Kola приємно здивували шанувальників піснею “127”

Monatik і Kola приємно здивували шанувальників піснею “127”

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Monatik і Kola приємно здивували шанувальників піснею “127”

Monatik і Kola приємно здивували шанувальників піснею “127”

19 Жовтня, 2025
Юрій Тітов: “Нам суджено одне — перемогти”

Юрій Тітов: “Нам суджено одне — перемогти”

17 Жовтня, 2025
Як не проґавити проблеми з нирками

Як не проґавити проблеми з нирками

17 Жовтня, 2025
Ліниві голубці

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025

Останні публікації

Monatik і Kola приємно здивували шанувальників піснею “127”

Monatik і Kola приємно здивували шанувальників піснею “127”

19 Жовтня, 2025
Юрій Тітов: “Нам суджено одне — перемогти”

Юрій Тітов: “Нам суджено одне — перемогти”

17 Жовтня, 2025
Як не проґавити проблеми з нирками

Як не проґавити проблеми з нирками

17 Жовтня, 2025
Ліниві голубці

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти