Три начинки для кабачків - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Три начинки для кабачків

19 Червня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Три начинки для кабачків
0
Поділилося
171
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Рецепти рулетиків з кабачків знадобляться, коли в сезон постане питання: як ще можна використовувати щедрий урожай, щоб урізноманітнити домашнє меню? Обсмажуйте або запікайте овочі, додавайте до них різноманітну начинку і насолоджуйтеся смачними закусками. Продукти розраховані на 3 середні кабачки, також вам знадобиться олія для смаження або запікання.

З МОРКВОЮ І ВОЛОСЬКИМИ ГОРІХАМИ

* 3 столові ложки подрібнених волоських горіхів

* 2 середні морквини

* 2 зубчики часнику

* 3 столові ложки майонезу

* сіль (за смаком)

З ПЛАВЛЕНИМИ СИРКАМИ

* 2 плавлені сирки

* 2 варені яйця

* 2 зубчики часнику

* 2–3 столові ложки майонезу (сметани)

* сіль (за смаком)

З СИРОМ І ЗЕЛЕННЮ

* 150 г кисломолочного сиру

* 2 варені яйця

* 2 столові ложки подрібненої зелені кропу

* 3 зубчики часнику

* 1–2 столові ложки сметани

* сіль (за смаком)

Кабачки нарізати тонкими пластинами завтовшки приблизно 0,5 см. Їх можна обсмажити на олії до золотистої скоринки з обох боків, посолити. Після викласти на паперовий рушник, щоб ввібрали зайвий жир. Можна запекти в духовці: для цього кожну пластину посолити, злегка змастити олією з обох боків і викласти на змащене олією деко. Запікати 20 хв. при 180 градусах.

Для морквяної начинки натерти овоч на дрібній тертушці, сік обов’язково віджати. У мисці з’єднати моркву з майонезом, горіхами і пропущеним через часникодавку часником. Посолити за смаком і добре перемішати. Пластини кабачків змастити морквяною масою, згорнути рулетиками.

Начинку з плавленими сирками готувати так: натерти їх і яйця на середній тертушці. Часник пропустити через часникодавку. Додати майонез або густу сметану, посолити, але трохи, оскільки сирки і так солоні, перемішати. Викладати по повній чайній ложці на один край кабачків, згорнути.

Сир ретельно розтерти ложкою, щоб вийшла однорідна пластична маса. Змішати з зеленню, сметаною, середньо натертими яйцями і пропущеним через часникодавку часником, посолити, перемішати. Викладати приблизно по чайній ложці начинки на один край кабачків, згорнути рулетиками.

За необхідності закріпити шпажками або зубочистками. Перед подачею добре охолодити.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

 

Попередня публікація

Об’ємна вишивка прикрасить футляр

Наступна публікація

21 червня – День медичного працівника. Коли лікар -- зразок для пацієнтів

Схожі публікації

Цілющий салат з кропивою
Кухонні університети

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Голубці: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Голубці: рецепт від Євгена Клопотенка

19 Травня, 2025
Молода капуста запечена з йогуртовим соусом за рецептом Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста запечена з йогуртовим соусом за рецептом Євгена Клопотенка

16 Травня, 2025
Млинці на сухому молоці
Кухонні університети

Млинці на сухому молоці

15 Травня, 2025
Котлети з варених яєць
Кухонні університети

Котлети з варених яєць

14 Травня, 2025
Наступна публікація
21 червня – День медичного працівника. Коли лікар — зразок для пацієнтів

21 червня – День медичного працівника. Коли лікар -- зразок для пацієнтів

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Цілющий салат з кропивою

Цілющий салат з кропивою

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Цілющий салат з кропивою

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Клумба зі… шлакоблоків

Клумба зі… шлакоблоків

21 Травня, 2025
Бережіться сонця

Бережіться сонця

21 Травня, 2025
Загальнонаціональна хвилина мовчання у громаді

Загальнонаціональна хвилина мовчання у громаді

21 Травня, 2025

Останні публікації

Цілющий салат з кропивою

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Клумба зі… шлакоблоків

Клумба зі… шлакоблоків

21 Травня, 2025
Бережіться сонця

Бережіться сонця

21 Травня, 2025
Загальнонаціональна хвилина мовчання у громаді

Загальнонаціональна хвилина мовчання у громаді

21 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти