Випікати такі дуже швидко та просто, навіть не доведеться готувати гарбузове пюре. З філіжанкою кави або какао такі пряні млинці — найкраще поєднання!
- 3 яйця
- 180 г борошна
- 300 г м’якоті солодкого гарбуза
- 350 мл молока
- 1 столова ложка цукру
- 0,5 чайної ложки солі
- 0,5 чайної ложки меленої кориці
- дрібка ваніліну
- 2 столові ложки олії
- вершкове масло
Гарбуз, бажано солодких сортів, натерти на крупній тертушці, викласти в миску. Додати яйця, цукор, сіль, ваніль і корицю. Влити молоко, подрібнити все занурювальним блендером на однорідну масу. Всипати борошно, добре перемішати блендером, щоб не було грудочок. Влити олію, ще раз перемішати.
Випікати млинці на змащеній олією сковороді до рум’яності. Гарячі змастити вершковим маслом.