Ніжний вершковий смак і приємна кислинка щавлю — ідеальне поєднання!
- 1,5 л води
 - 3 курячі крильця
 - 1 середня цибулина
 - 1 середня морквина
 - 4 середні картоплини
 - 1 плавлений сирок
 - 3 варених яйця
 - 150 г щавлю
 - зелена цибуля
 - кріп
 - 0,5 чайної ложки солі
 - чорний мелений перець
 - 1 середній лавровий листок
 - олія
 - сметана та варені яйця для подачі
 
Для бульйону відварити курячі крильця, з моменту закипання 25 хв. У розігрітій олії обсмажити до рум’яності дрібно нарізану цибулину. Додати крупно натерту морквину, смажити разом до м’якості.
Крильця дістати з бульйону, відділити м’ясо від кісток, нарізати невеликими шматочками. В бульйон викласти кубики картоплі, посолити, відварити до готовності. Додати шматочки м’яса. Поперчити, викласти плавлений сир. Щавель (без стебел) нарізати тоненькими смужками, додати в суп. Слідом — посічену зелень, лавровий листок і кубики яєць. Проварити 2 хв. Викласти засмажку, перемішати, дати 1 хв. покипіти. Зняти з вогню, дати постояти 10 хв.
Подавати зі сметаною, прикрасивши половинками яєць.
    
    


















