Казковий смак і красива подача — це те, що потрібно на святковий стіл!
- 2 копчені курячі ніжки (близько 350 г)
- 2 середні картоплини
- 4 яйця
- 100 г адигейського сиру
- 1 середня цибулина
- 4 столові ложки майонезу
- 2 столові ложки натурального йогурту
- 2 середні зубчики часнику
- сіль
- чорний мелений перець
Картоплю відварити в мундирі, очистити, охолодити, натерти на великій тертушці. Яйця відварити та відокремити жовтки від білків. Жовтки та білки натерти окремо на середній тертушці. Курку та цибулю нарізати дрібними кубиками, сир натерти на середній тертушці.
Змішати майонез із йогуртом і вичавленим часником, посолити та поперчити за смаком.
Збираємо салат шарами у вигляді купола. Викласти шар курки на дно великої тарілки та розрівняти. Змастити невеликою кількістю майонезного соусу. Викласти картоплю та жовтки, підсолити, змастити соусом. Далі шар цибулі та сиру. Трохи утрамбувати ложкою, надаючи куполоподібної форми, посолити, поперчити, щедро змастити салат соусом зверху і з боків. Наприкінці притрусити з усіх боків яєчним білком.
Готовий салат поставити в холодильник на 1 год., щоб смаки об’єдналися.