Як зробити так, щоб літня випічка мала ідеальний вигляд - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети Домашній технолог

Як зробити так, щоб літня випічка мала ідеальний вигляд

18 Липня, 2018
in Домашній технолог, Кухонні університети, Рецепти страв
0
Як зробити так, щоб літня випічка мала ідеальний вигляд
0
Поділилося
66
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Випічка з ягодами – справжні літні ласощі. Але іноді при випіканні ягоди починають активно виділяти сік, що псує смак і вигляд готових виробів. Щоб літня випічка мала ідеальний вигляд, начинку потрібно правильно підготувати.

* Щоб ягоди не виділяли багато соку, не змішуйте їх із цукром. Краще приготувати більш солодке тісто, а вже готовий пиріг притрусити цукровою пудрою.

* Ягоди можна засипати цукром, залишити на деякий час, а зайву рідину злити.

* Щоб дно випічки не промокло від вологої начинки, ягоди притрушують борошном із мелених вівсяних пластівців або манкою. Це не вплине на смак, але вбере зайву рідину.

* До соковитих ягід можна додати родзинки, курагу й чорнослив – сухофрукти вберуть надлишок рідини.

* При випіканні відкритих пирогів із соковитою начинкою можна вставити в тісто кілька крупних макаронів із отворами. Завдяки цьому рідина випаровуватиметься, а не випливатиме.

ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ

* 6 яєць

* 325 г цукру

* 150 г вершкового масла

* 285 г борошна

* 2 чайні ложки розпушувача

* 1/3 чайної ложки солі

* дрібка ваніліну

* 2 столові ложки манки

* 500 г полуниць

М’яке масло збити з цукром. Додати по одному яйця, збити до однорідності. Всипати борошно з розпушувачем і ваніліном, посолити, перемішати. Тісто виходить доволі густе. Форму вистелити пергаментом. Викласти ягоди, притрусити манкою. Зверху на них – тісто. Притрусити пиріг манкою з цукром – для хрусткої скоринки. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 35-40 хв., або до «сухої шпажки». Готовому пирогу дати охолонути, потім перевернути на пласку тарілку.

Заваріть духмяний трав’яний чай і влаштуйте літнє чаювання з ягідним пирогом!

Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

В Україні почали діяти правила заокруглення суми в чеку

Наступна публікація

З Миколою Гульчієм

Схожі публікації

Хек у сметанному соусі
Кухонні університети

Хек у сметанному соусі

4 Липня, 2025
Полуничний молочний коктейль з бананом і морозивом
Кухонні університети

Полуничний молочний коктейль з бананом і морозивом

3 Липня, 2025
Чим залити холодник?
Домашній технолог

Чим залити холодник?

2 Липня, 2025
Кабачкові млинці
Кухонні університети

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
М’ятний сироп
Кухонні університети

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Апетитні котлети з крабових паличок із сиром
Кухонні університети

Апетитні котлети з крабових паличок із сиром

26 Червня, 2025
Наступна публікація
З Миколою Гульчієм

З Миколою Гульчієм

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Хек у сметанному соусі

Хек у сметанному соусі

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Хек у сметанному соусі

Хек у сметанному соусі

4 Липня, 2025
У липні — пора півники ділити й омолодити

У липні — пора півники ділити й омолодити

4 Липня, 2025
Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

4 Липня, 2025
Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

4 Липня, 2025

Останні публікації

Хек у сметанному соусі

Хек у сметанному соусі

4 Липня, 2025
У липні — пора півники ділити й омолодити

У липні — пора півники ділити й омолодити

4 Липня, 2025
Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

4 Липня, 2025
Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

4 Липня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти