Цей десерт неабияк потішить око, прикрасить святковий стіл і неодмінно смакуватиме і дорослим, і дітям!
Коли будете використовувати сирі яйця для паски, зробіть заготовки для цієї страви. Обережно гострим ножем продірявте шкаралупи сирих яєць із тупого кінця й вилийте вміст. Порожні шкаралупи добре промийте гарячою водою з додаванням соди (для дезінфекції) і просушіть.
Замочіть по 10 г желатину в 3 порціях (350 мл — одна порція) різнокольорового соку і дайте постояти 20 хв., щоб желатин набух. Поставте посуд на вогонь, щоб желатин повністю розчинився, але не закипів. У кожну порцію додайте цукор за смаком й перемішайте до його розчинення.
Якщо ви брали апельсиновий сік, за бажання можна покласти у шкаралупу часточки апельсина, якщо вишневий — кілька вишень чи інших ягідок.
Шкаралупи наповніть соком. Чергуючи желе з різних соків, отримаєте різнокольорові яйця. Охолодіть. Поставте в холодильник на 1–2 год. Обережно зніміть шкаралупи і викладіть фруктові яйця на тарілку.