Смажені баклажани з тонким ароматом гриля — це неймовірно смачно. А якщо ще замаринувати в суміші яблучного оцту, часнику, чилі та додати олійки, то це просто божественно.
- 1 баклажан
- 2 столові ложки яблучного оцту
- 4 столові ложки соняшникової олії
- 3 зубчики часнику
- 1 перець чилі
- лимон
- сіль за смаком
Наріжте баклажани вздовж тонкими пластинками. Намагайтеся різати так, щоб слайси вийшли приблизно однакової товщини, тоді вони приготуються рівномірно. Трохи присоліть й обсмажте з олією на пательні гриль до рум’яної скоринки.
Для маринаду наріжте тонкими слайсами перець чилі, розчавіть пласкою стороною леза ножа зубчики часнику та перекладіть у миску. Додайте за смаком сіль, яблучний оцет і олію, трохи перемішайте.
Перекладіть баклажани в ємність із маринадом і акуратно перемішайте. При подачі полийте залишками маринаду.
Готуйте з любов’ю разом із сайтом klopotenko.com