Яскрава їжа подолає будь-яку осінню нудьгу! Руда морквина, соковита зелень — використовуйте все це для приготування найніжнішої рибки, запеченої у вершках. Просто, швидко й смачно — за що й любимо такі рецепти!
- 500 г рибного філе (хек, минтай, тилапія тощо)
- середня цибулина
- середня морквина
- 100 г вершків 10—20% (або молока)
- 2 яйця
- сіль
- чорний мелений перець
- олія (для смаження)
Цибулю дрібно нарізати. Моркву нарізати дрібними кубиками або натерти на великій тертушці. Цибулю обсмажити на олії до золотавості. Додати моркву, перемішати, смажити 10—15 хв. до м’якості. Наприкінці трохи посолити, поперчити. Підготувати заливку — змішати яйця, вершки й дрібку солі.
Рибу нарізати великими порційними шматками. Викласти у форму (змащену олією) в один шар, трохи посолити, поперчити. Зверху викласти обсмажену моркву із цибулею. Залити яєчно-вершковою сумішшю.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати близько 30 хв.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.