Риба в сметанно-цибулевому соусі - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Риба в сметанно-цибулевому соусі

4 Жовтня, 2021
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Риба в сметанно-цибулевому соусі
0
Поділилося
164
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Ми не завжди можемо купити свіжу рибу, і доводиться задовольнятися замороженою. Таку рибу найкраще доповнювати соусом, який поповнить втрачену від заморозки соковитість.

Подібним чином можна готувати хека, тріску або минтай. У будь-якому разі рибка вийде неймовірно ніжною. Її можна їсти просто так, вимочуючи соус скибочкою білого хліба, або подати з рисом.

  • 1 кг риби (тушки)
  • 3–4 великі цибулини
  •  200–250 г сметани
  •  борошно
  •  сіль
  •  чорний мелений перець
  •  олія

Рибу повільно розморозити: заздалегідь перекласти з морозилки в холодильник. Цибулю нарізати тонкими пів кільцями. На сковорідці розігріти олію і смажити цибулю, доки стане прозорою і золотавою. Викласти на тарілку. Змішати борошно з сіллю та перцем, обкачати шматки риби, надлишки борошна струсити. Обсмажити рибу з усіх боків у тій олії, в якій смажилася цибуля. Змішати сметану з чайною ложкою борошна, сіллю та перцем.

Борошно всипати, якщо сметана не жирна – така зсідається під час нагрівання. Якщо використовуєте домашню, борошно можна не додавати. Є ще один варіант загущення сметани: замість борошна можна додати 1 збитий білок або ціле яйце. У форму для запікання викласти рибу, зверху – цибулю.

Залити рибу сметаною. Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, хвилин 15–20.

Порада! Не шкодуйте цибулі. Що більше додасте, то смачнішою в результаті буде страва.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Горіхи треба їсти щоденно

Наступна публікація

Водійські права -- поштою

Схожі публікації

Домашній пиріг із ревенем
Кухонні університети

Домашній пиріг із ревенем

11 Червня, 2025
Салат «Дачний» із двох основних інгредієнтів — картоплі та редиски
Кухонні університети

Салат «Дачний» із двох основних інгредієнтів — картоплі та редиски

10 Червня, 2025
Рибні котлети без специфічного запаху
Кухонні університети

Рибні котлети без специфічного запаху

9 Червня, 2025
Буряковий холодник
Кухонні університети

Буряковий холодник

5 Червня, 2025
Бісквіт королеви Вікторії
Кухонні університети

Бісквіт королеви Вікторії

3 Червня, 2025
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню
Кухонні університети

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Наступна публікація
Водійські права — поштою

Водійські права -- поштою

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Період військової служби зарахують до стажу

Період військової служби зарахують до стажу

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Період військової служби зарахують до стажу

Період військової служби зарахують до стажу

12 Червня, 2025
Домашній пиріг із ревенем

Домашній пиріг із ревенем

11 Червня, 2025
Теплицю треба провітрювати

Теплицю треба провітрювати

11 Червня, 2025
Як обрати якісне морозиво?

Як обрати якісне морозиво?

11 Червня, 2025

Останні публікації

Період військової служби зарахують до стажу

Період військової служби зарахують до стажу

12 Червня, 2025
Домашній пиріг із ревенем

Домашній пиріг із ревенем

11 Червня, 2025
Теплицю треба провітрювати

Теплицю треба провітрювати

11 Червня, 2025
Як обрати якісне морозиво?

Як обрати якісне морозиво?

11 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти