Хрумкі рогалики за смаком нагадують круасани, швидко зникають з тарілки і просто тануть у роті!
Для рогаликів потрібно:
- 4 склянки борошна
- 300 г масла або маргарину
- 300 г сметани
- повидло
- цукрова пудра
М’яке масло змішайте з борошном, додайте сметану і замісіть тісто. Розділіть тісто на 8 частин і на годину поставте у холодильник. Потім кожну частину тіста тоненько розкачайте і поріжте на невеликі трикутнички. На кожен трикутничок покладіть повидло і скрутіть його рогаликом. Випікайте у розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Коли рогалики охолонуть, притрусіть їх цукровою пудрою. Смачного!
Олена КОСТЮЧЕНКО.