Попри простоту рецепта печиво виходить хрустким, із тонким ароматом ванілі. Але найцікавіший етап — робити «ґудзики».
* 200 г борошна
* 100 г вершкового масла
* 80 г цукру
* 2 жовтки
* дрібка ваніліну
Жовтки добре розтерти з цукром і ваніліном. Додати м’яке масло, ретельно розмішати. Всипати борошно частинами, кожного разу вимішуючи. Зліпити в грудку. Покласти в холодильник на 30 хв. Розкачати тісто в шар товщиною приблизно 5–7 мм. Вирізати формочкою невеличкі кола (можна скористатися чаркою). Потім на кожному колі зробити обідок, але не прорізаючи до кінця. Для цього можна взяти кришку від пластикової пляшки. По центру зробити два або чотири наскрізні отвори, як в гудзиків. Підійде трубочка для коктейлів (можна взяти сірник). Залишки тіста знову зліпити в грудку, розкачати і так само вирізати печиво. Перекласти на деко, застелене пергаментом. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 17–20 хв.
Смачного чаювання!