Традиційно готуємо улюблений салат олів’є, а щоб зробити його ще смачнішим, додамо один простий інгредієнт.
- 1 варена куряча грудка (300 г)
- 3 середні картоплини
- 1 невелика морквина
- 4 варені яйця
- 4 середні солоні огірки
- банка зеленого горошку
- 1 маленька цибулина
- 2 плавлені сирки
- сіль
- чорний мелений перець
- майонез
Картоплю та моркву відварити в мундирі, дати охолонути, почистити. Нарізати моркву, огірки, яйця, цибулю та картоплю невеликими кубиками. Філе розібрати на волокна, дрібно нарізати. З горошку злити воду. Сирок середньо натерти. Викласти всі інгредієнти в миску, посолити, поперчити. Засмачити майонезом, перемішати.
І без того апетитний олів’є стає ще смачнішим, якщо додати до нього плавлений сирок.