Небуденний смак. Запечене картопляне пюре - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Небуденний смак. Запечене картопляне пюре

19 Лютого, 2019
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Небуденний смак. Запечене картопляне пюре
0
Поділилося
666
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Зима – пора року, яка обмежує кулінарні таланти навіть господині з найбагатшою фантазією. Але приємно здивувати родину можна не лише стравами з екзотичних складників. Наприклад, важко вигадати щось буденніше за картоплю, але приготуйте її по-особливому – і почуєте від рідних щире «дякую!», ще й добавки попросять.

Інгредієнти. 700 г картоплі, 50 г вершкового масла, 1,5 склянки молока, 3 яйця, 150 г бринзи, сіль.

Спосіб приготування. У відварену протерту картоплю додати вершкове масло, гаряче молоко та посолити. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти з вогню і потроху додати 2 збитих яйця. Покласти половину пюре на деко, змащене маслом, притрусити склянкою натертої бринзи. Зверху – решту пюре і змастити збитим яйцем. Покласти довільно в кількох місцях по шматочку вершкового масла і запікати в добре нагрітій духовці, доки на поверхні пюре утвориться рум’яна скоринка.

Юрій МАР’ЇН.

Попередня публікація

Монетизація субсидій. «Живі» гроші за комунальні послуги

Наступна публікація

Як перевозити вазони правильно

Схожі публікації

Запечений гарбуз у салаті
Рецепти страв

Запечений гарбуз у салаті

29 Листопада, 2025
Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times
Рецепти страв

Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times

29 Листопада, 2025
Цукати натуральні й ароматні
Рецепти страв

Цукати натуральні й ароматні

23 Листопада, 2025
Карпатська грибна юшка
Рецепти страв

Карпатська грибна юшка

23 Листопада, 2025
Яблучний пиріг
Рецепти страв

Яблучний пиріг

7 Листопада, 2025
Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Наступна публікація
Як перевозити вазони правильно

Як перевозити вазони правильно

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Гранти на власну справу

Гранти на власну справу

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Гранти на власну справу

Гранти на власну справу

2 Грудня, 2025
Грудень на городі, в саду та квітнику

Грудень на городі, в саду та квітнику

2 Грудня, 2025
Небажане сусідство

Небажане сусідство

1 Грудня, 2025
Обпеклися? Дійте відразу!

Обпеклися? Дійте відразу!

1 Грудня, 2025

Останні публікації

Гранти на власну справу

Гранти на власну справу

2 Грудня, 2025
Грудень на городі, в саду та квітнику

Грудень на городі, в саду та квітнику

2 Грудня, 2025
Небажане сусідство

Небажане сусідство

1 Грудня, 2025
Обпеклися? Дійте відразу!

Обпеклися? Дійте відразу!

1 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти