Найкращі сирники, запечені в сметані - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Найкращі сирники, запечені в сметані

16 Червня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Найкращі сирники, запечені в сметані
0
Поділилося
718
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Ділимося з вами рецептом не просто сирників, а найсмачніших, які буквально тануть у роті. Начебто все просто, але саме в сметанній заливці, яка в процесі запікання перетворюється на чудовий крем, сирники виходять дуже ніжні та легкі. Щоб отримати чудовий результат, чітко дотримуйтеся рецепта і пропорцій.

СИРНИКИ:

* 800 г кисломолочного сиру (від 9%)

* 3 невеликі яйця

* 3 столові ложки цукру

* 4–5 столових ложок манної крупи

* борошно (для обвалювання)

* 0,5 чайної ложки солі

* дрібка ваніліну (або чайна ложка ванільного цукру)

* олія

СМЕТАННА ЗАЛИВКА:

* 300 г сметани (15–20%)

* 3 столові ложки цукру

* дрібка ваніліну (або чайна ложка ванільного цукру)

У миску вбити яйця, додати цукор, сіль і ванілін. Все збити міксером, вінчиком або виделкою, щоб цукор трохи розчинився. Викласти сир, якщо зернистий, бажано розтерти товкачем або пропустити через м’ясорубку. Додати манку, якщо сир щільний, всипте трохи менше манки — кількість крупи залежить від консистенції сиру. Все ретельно вимісити до однорідності. За консистенцією тісто не має бути загустим, бо готові сирники ніжними не вийдуть. Дати тісту постояти хвилин 10–15, за цей час манка вбере в себе частину рідини, розбухне, а тісто стане більш густим. Вологими руками сформувати кульки, потім акуратно обваляти в борошні, трохи придавлюючи. Завдяки цьому сирники точно будуть ніжними, а не тугими через велику кількість борошна. Обсмажити сирники з обох боків до золотистої скоринки. Викласти їх у відповідну за розміром форму для запікання і включити грітися духовку до 180 градусів. Для заливки з’єднати сметану з цукром і ваніліном. Все ретельно перемішати. Бажано, щоб всі кристалики цукру розчинилися. Залити солодкою сметаною сирники і поставити форму в духовку. Запікати близько 20 хв. на середньому рівні.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Як позбутися конденсату в теплиці

Наступна публікація

Якою має бути аптечка для дачі

Схожі публікації

Хек у сметанному соусі
Кухонні університети

Хек у сметанному соусі

4 Липня, 2025
Полуничний молочний коктейль з бананом і морозивом
Кухонні університети

Полуничний молочний коктейль з бананом і морозивом

3 Липня, 2025
Чим залити холодник?
Домашній технолог

Чим залити холодник?

2 Липня, 2025
Кабачкові млинці
Кухонні університети

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
М’ятний сироп
Кухонні університети

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Апетитні котлети з крабових паличок із сиром
Кухонні університети

Апетитні котлети з крабових паличок із сиром

26 Червня, 2025
Наступна публікація
Якою має бути аптечка для дачі

Якою має бути аптечка для дачі

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Хек у сметанному соусі

Хек у сметанному соусі

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Хек у сметанному соусі

Хек у сметанному соусі

4 Липня, 2025
У липні — пора півники ділити й омолодити

У липні — пора півники ділити й омолодити

4 Липня, 2025
Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

4 Липня, 2025
Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

4 Липня, 2025

Останні публікації

Хек у сметанному соусі

Хек у сметанному соусі

4 Липня, 2025
У липні — пора півники ділити й омолодити

У липні — пора півники ділити й омолодити

4 Липня, 2025
Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

Нейропатичний біль: чому складно терпіти й важко лікувати

4 Липня, 2025
Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

Довідка про зарплату до 2000 року: чи потрібно подавати

4 Липня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти