Це не просто звичайні тонкі відбивні, а з соковитою начинкою. Притрусіть їх сиром — і отримаєте смачну рум’яну скоринку.
- 600 г курячої грудки
- велика цибулина
- велика морквина
- 2 зубчики часнику
- 70 г твердого сиру
- 2 яйця
- борошно
- сіль (за смаком)
- чорний мелений перець (за смаком)
- олія
- 2 столові ложки майонезу
Цибулю дрібно нарізати. Моркву середньо натерти. Обсмажити окремо до м’якості, посолити, поперчити. Додати до овочів майонез, перемішати. Філе нарізати, тонко відбити. Трохи посолити. Обкачати в борошні, а потім занурити в збиті яйця. Швидко обсмажити в олії до рум’яної скоринки (до готовності не доводити). Викласти відбивні у форму для запікання. Розподілити на кожному шматочку овочеву суміш. Притрусити сиром. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15—20 хв.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.