Зараз саме сезон молодої капусти. Не можна втратити шанс приготувати з нею ніжні й хрусткі салатики.
- Середня головка капусти
- 200 г крабових паличок
- 2 середні огірки
- 4 варених яйця
- майонез
- сіль (за смаком)
- чорний мелений перець (за смаком)
Капусту шаткую. Огірки, яйця й крабові палички нарізаю кубиками. Перекладаю всі продукти в підходящий за об’ємом посуд. Заправляю майонезом. Альтернативою стане жирна сметана (для пікантного смаку додайте чайну ложечку гірчиці). Солю й перчу за смаком. Перемішую й одразу подаю.
За бажанням можна урізноманітнити такий салатик улюбленою свіжою зеленню.
Алла БАНДУРКА. м. Ковель.