Рецепт простого, але ненудного ситного сніданку. Коли просто яєчня або омлет набридли, приготуйте картоплю з яйцем. Сиру картоплю спочатку крупно натираємо, обсмажуємо до рум’яності, а потім все заливаємо яйцями. Зі свіжими овочами — те що треба!
* 3 середні картоплини
* 3 яйця
* чверть чайної ложки солі
* олія
Сиру картоплю крупно натерти. Викласти на розігріту сковороду з олією. Трохи посолити. На середньому вогні обсмажити до м’якості (приблизно 5–7 хв.). Яйця збити з сіллю. Коли картопля стане м’якою, утвориться скоринка, злегка прим’яти ложкою, формуючи млинець. Вилити яйця, накрити кришкою, смажити 3–4 хв., щоб білок схопився. Перевернути на інший бік, смажити приблизно 1–2 хв. без кришки.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.