Яблучне печиво: начинки більше, ніж тіста - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Яблучне печиво: начинки більше, ніж тіста

6 Лютого, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Яблучне печиво: начинки більше, ніж тіста
0
Поділилося
100
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

М’які пісочні булочки-печива з хрусткою цукровою скоринкою і найніжнішим яблучним кремом усередині. Начинки набагато більше, ніж тіста.

  • 6 невеликих яблук
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г сметани
  • 200–250 г борошна
  • 50 г цукру
  • чверть чайної ложки солі
  • дрібка ваніліну
  • 0,5 чайної ложки соди
  • столова ложка лимонного соку

Для змащування:

  • яйце
  • цукор

Масло розтопити. Додати сметану. Всипати цукор, сіль і ванілін. Перемішати. Додати соду, погашену соком лимона. Всипати борошно. Замісити тісто — воно виходить м’яке, до рук не липне. Загорнути в пакет, покласти на 1 год. в холодильник. Яблука почистити від шкірки, розрізати на половинки, вирізати середину. Тісто розділити на 12 частин. Розкачати кожну в коло завтовшки 3 мм. Викласти на кожне по половинці яблука опуклою стороною до тіста і загорнути в мішечок. Край кожного «мішечка» добре закріпити і притиснути, щоб при випіканні сік не витік. Яйце збити. Печиво змастити яйцем, обваляти верхню частину в цукрі. Викласти на деко, випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 40 хв.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

 

 

Попередня публікація

В'ячеслав Тихонов: герой цілої епохи

Наступна публікація

Обережно: грип!

Схожі публікації

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою
Кухонні університети

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

13 Червня, 2025
Сирники із зеленню
Кухонні університети

Сирники із зеленню

12 Червня, 2025
Домашній пиріг із ревенем
Кухонні університети

Домашній пиріг із ревенем

11 Червня, 2025
Салат «Дачний» із двох основних інгредієнтів — картоплі та редиски
Кухонні університети

Салат «Дачний» із двох основних інгредієнтів — картоплі та редиски

10 Червня, 2025
Рибні котлети без специфічного запаху
Кухонні університети

Рибні котлети без специфічного запаху

9 Червня, 2025
Буряковий холодник
Кухонні університети

Буряковий холодник

5 Червня, 2025
Наступна публікація
Обережно: грип!

Обережно: грип!

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
У Франції планують заборонити використання екранів для дітей до трьох років

У Франції планують заборонити використання екранів для дітей до трьох років

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
У Франції планують заборонити використання екранів для дітей до трьох років

У Франції планують заборонити використання екранів для дітей до трьох років

15 Червня, 2025
Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

13 Червня, 2025
Підгортають не лише картоплю, а й помідори, перець, баклажани

Підгортають не лише картоплю, а й помідори, перець, баклажани

13 Червня, 2025
Турбуючись про себе: де правда, а де міфи

Турбуючись про себе: де правда, а де міфи

13 Червня, 2025

Останні публікації

У Франції планують заборонити використання екранів для дітей до трьох років

У Франції планують заборонити використання екранів для дітей до трьох років

15 Червня, 2025
Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

13 Червня, 2025
Підгортають не лише картоплю, а й помідори, перець, баклажани

Підгортають не лише картоплю, а й помідори, перець, баклажани

13 Червня, 2025
Турбуючись про себе: де правда, а де міфи

Турбуючись про себе: де правда, а де міфи

13 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти