Цей простий рецепт завжди виручить, якщо потрібно смачно і ситно нагодувати дитину перед заняттями, а часу на приготування немає. За цим рецептом у вас скоро буде на столі рум’яна булочка з сирною начинкою.
* Батон
* 400 г кисломолочного сиру (від 9%)
* 2 яйця
* склянка молока
* 4 столові ложки цукру
* столова ложка борошна
* столова ложка сметани
* дрібка ваніліну
* дрібка солі
Бажано взяти м’який сир, якщо зернистий, то потрібно протерти через сито, щоб вийшла однорідна маса. До сиру додати сіль, 3 столові ложки цукру, ванілін і борошно, розмішати. Вбити 1 яйце, викласти сметану. Добре розмішати масу, щоб не було грудочок. Батон нарізати скибочками шириною по 1,5 см. У миску влити молоко і розчинити в ньому цукор, що залишився. Швидко занурити хліб в молоко. І відразу викласти на змащене олією деко. Руками прим’яти м’якуш, роблячи поглиблення для начинки. Викласти сирну начинку. Друге яйце збити виделкою і змастити «ватрушки». Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20–25 хв.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.