Простий салат із молодої капусти з яйцями. Інгредієнти звичайні, але завдяки тому, що яйця в салат додають не варені, а смажені у вигляді млинців, виходить зовсім інший смак. Та й вигляд має дуже незвичний та оригінальний!
* 4 яйця
* невелика головка молодої капусти
* 2 невеликі свіжі огірки
* невеликий пучок зеленої цибулі
* невеликий пучок кропу
* сіль (за смаком)
* чорний мелений перець (за смаком)
* майонез
* олія
Яйця збити з 0,5 чайної ложки солі та дрібкою перцю. Сковороду трохи змастити олією. Налити невелику кількість яєчної маси і рівномірно розподілити по сковороді, щоб вийшов тонкий млинець. Обсмажити до легкого золотистого кольору з обох боків. Так само посмажити другий млинець. Викласти на тарілку, дати охолонути. Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати соломкою. Зелень порубати. Млинці скласти один на одного, скрутити в рулет і нарізати дуже тонкими смужками. Всі продукти з’єднати, посолити, поперчити за смаком. Заправити майонезом, перемішати.
Салат з омлетними млинцями можна приготувати з різними продуктами і завжди виходить дуже смачно і ситно. Замінюючи продукти, салат кожен раз набуває нового смаку.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.