Ніжний паровий омлет - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Ніжний паровий омлет

28 Серпня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Ніжний паровий омлет
0
Поділилося
90
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Він вирізняється особливим смаком і виходить ніжним і пухким. Такий омлет можна рекомендувати дітям і людям, які потребують лікувального харчування. Головне в його приготуванні – дотримання пропорцій яєць і молока, тоді він вийде пишним і не опаде після того, як викладіть на тарілку.

* 4 яйця

* чверть чайної ложки солі

* 180 мл молока

* вершкове масло

Підготувати каструлю з товстим дном, поставити в неї невелику мисочку (стінки змастити маслом) і залити водою так, щоб вона досягала лише половини миски. Поставити на слабкий вогонь. Яйця трохи збити вінчиком або збовтати виделкою. Додати сіль. Тонкою цівкою влити молоко. За об’ємом кількість молока має приблизно дорівнювати об’єму збитих яєць. Отриману яєчну суміш акуратно влити в миску. Закрити кришкою каструлю. Готувати суміш на паровій бані на повільному вогні близько 17–20 хв. Обережно дістати мисочку з каструлі. Дати трохи охолонути, щоб омлет краще схопився. Провести по стінках посуду лопаткою, відокремлюючи краї, накрити плоскою тарілкою і перевернути омлет на таріль. Для більшого смаку злегка змастити вершковим маслом.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

 

Попередня публікація

Новий Мартинів -- унікальна духовно-туристична мекка Галичини

Наступна публікація

Скоро саджатимемо цибулинні

Схожі публікації

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Голубці: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Голубці: рецепт від Євгена Клопотенка

19 Травня, 2025
Молода капуста запечена з йогуртовим соусом за рецептом Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста запечена з йогуртовим соусом за рецептом Євгена Клопотенка

16 Травня, 2025
Млинці на сухому молоці
Кухонні університети

Млинці на сухому молоці

15 Травня, 2025
Котлети з варених яєць
Кухонні університети

Котлети з варених яєць

14 Травня, 2025
Відбивні в сметанно-гірчичному соусі
Кухонні університети

Відбивні в сметанно-гірчичному соусі

13 Травня, 2025
Наступна публікація
Скоро саджатимемо цибулинні

Скоро саджатимемо цибулинні

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Чому з’являється білий наліт на аґрусі та як з ним боротися

Чому з’являється білий наліт на аґрусі та як з ним боротися

20 Травня, 2025
Народна медицина: дуб — добрий лікар!

Народна медицина: дуб — добрий лікар!

20 Травня, 2025
Молоко та молочні продукти на ринках продаватимуть за новими правилами

Молоко та молочні продукти на ринках продаватимуть за новими правилами

20 Травня, 2025

Останні публікації

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Чому з’являється білий наліт на аґрусі та як з ним боротися

Чому з’являється білий наліт на аґрусі та як з ним боротися

20 Травня, 2025
Народна медицина: дуб — добрий лікар!

Народна медицина: дуб — добрий лікар!

20 Травня, 2025
Молоко та молочні продукти на ринках продаватимуть за новими правилами

Молоко та молочні продукти на ринках продаватимуть за новими правилами

20 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти