Пивний маринад додає курці неповторного смаку і ніжного хлібного аромату.
* 4 курячі грудки
* 340 мл пива
* по 3 столові ложки олії та готової гірчиці
* столова ложка меленої паприки
* чайна ложка солі
* 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю
* 6 зубчиків часнику
* цибулина
Для маринаду змішати у мисці пиво з олією, гірчицею, паприкою, сіллю, перцем і подрібненим часником. Ретельно перемішати. Додати дрібно нарізану цибулю, перемішати. Покласти куряче філе у пластиковий пакет, залити маринадом. Прибрати у холодильник мінімум на 6 год. (можна на добу). Розігріти гриль. Смажити куряче філе на грилі до готовності, по 7–10 хв. з кожного боку.
Діана ШЕПЕЛЬ.