Любите «Наполеон», але немає часу на приготування? Цей рецепт для вас!
Основа:
600 г печива «Вушки» з листкового тіста.
Крем:
500 мл молока
4 жовтки
150 г цукру
50 г борошна
50 г м’якого вершкового масла
дрібка ваніліну.
Жовтки розтерти з цукром і ваніліном. Всипати борошно, розтерти. Молоко довести до кипіння. Додати жовткову масу, перемішати. Варити на слабкому вогні, помішуючи, до загусання (2 хв.). Дати охолонути, додати масло і збити вінчиком до пишності.
Збираємо торт: на дно викласти перший шар «Вушок», заповнюючи порожнини маленькими шматочками печива. Щедро змастити кремом. Чергуйте шари, доки не закінчиться печиво та крем. Верх і боки торта обсипте крихтою з подрібненого печива.
Поставте тортик у холодильник для просочення на 2—3 год. мінімум. Приємного чаювання!
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.