Кабачкова піца: в духовці та на сковороді - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Кабачкова піца: в духовці та на сковороді

9 Серпня, 2022
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Кабачкова піца: в духовці та на сковороді
0
Поділилося
246
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

СМАЖЕНА

Спочатку смажиться «кабачковий млинець» на всю сковорідку, на який викладаєте начинку.

Основа:

  • 2 середні кабачки (400 г)
  • 1 середнє яйце
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 6 столових ложок борошна
  • дрібка чорного меленого перцю
  • 0,5 чайної ложки часникового порошку
  • олія

Начинка:

  • 50—70 г твердого сиру
  • 1 середній помідор
  • 100 г ковбаси (шинки)
  • 2—3 столові ложки кетчупу

Кабачки почистити, натерти на середній тертушці. Посолити, перемішати. Залишити на 15—20 хв., щоб виділився сік. Віджати кабачкову масу. Додати яйце, перець, часниковий порошок (можна замінити двома зубчиками часнику). Всипати борошно. Перемішати.

Тісто має вийти трохи густішим, ніж на оладки. Сковорідку трохи змастити олією. Добре розігріти. Викласти тісто, розрівняти — шар повинен бути не більше 2 см, бо погано пропечеться. Накрити кришкою, готувати 10 хв. на середньому вогні. (Кількість продуктів розрахована на сковорідку діаметром 26 см). Перевернути: накрити сковорідку тарілкою, перекинути кабачковий млинець на неї, а потім повернути назад на сковорідку, щоб рум’яна сторона опинилася зверху. Змастити кетчупом. Розкласти начинку: кружальця помідорів, ковбасу й тертий сир. Накрити кришкою. Зменшити вогонь, готувати ще 10 хв.

Знімати зі сковороди та нарізати на порції краще через 10 хв., коли піца буде вже не такою гарячою, тоді вона краще триматиме форму.

ЗАПЕЧЕНА

Щоб максимально було схоже на піцу, тісто розкладайте тонким шаром, а начинки — побільше. На сирі не економимо! Кількість продуктів розрахована на 2 піци.

Тісто:

  • 500 г кабачків
  • 100 г борошна
  • 2 яйця
  • 0,5 чайної ложки розпушувача
  • 0,5 чайної ложки солі
  • дрібка чорного меленого перцю

Соус:

2 чайної ложки томатної пасти

1 столова ложка води

спеції за смаком (орегано, майоран, часниковий порошок)

Начинка:

  • 250 г помідорів
  • 200 г ковбаси чи шинки
  • 200 г твердого сиру

Кабачки натерти на середній тертушці, трохи посолити, залишити постояти 10 хв. Потім добре віджати від вологи — це дуже важливий етап, зайва рідина в тісті не потрібна. Додати яйця, сіль, перець, перемішати. Всипати борошно, змішане з розпушувачем, перемішати. Викласти половину маси для першої піци на деко, застелене пергаментом. Розрівняти на тонке коло діаметром 25 см. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, випікати 10—15 хв. Так само приготувати другу піцу.

Для соусу змішати всі інгредієнти. Змастити ним заготовки для піци. Розкласти тонко нарізаний помідор. Далі — ковбасу (або шинку). Притрусити тертим сиром. Повернути в духовку, випікати ще приблизно 10 хв., або до розплавлення сиру.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Захистіть виноград від ос

Наступна публікація

Друга бустерна зона вже офіційно дозволена в Україні

Схожі публікації

Буряковий холодник
Кухонні університети

Буряковий холодник

5 Червня, 2025
Бісквіт королеви Вікторії
Кухонні університети

Бісквіт королеви Вікторії

3 Червня, 2025
Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню
Кухонні університети

Шпинатні млинці з кисломолочним сиром і зеленню

2 Червня, 2025
Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Спаржа під соусом бешамель від Євгена Клопотенка

30 Травня, 2025
Ароматне масло
Кухонні університети

Ароматне масло

29 Травня, 2025
Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Наступна публікація
Друга бустерна зона вже офіційно дозволена в Україні

Друга бустерна зона вже офіційно дозволена в Україні

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Буряковий холодник

Буряковий холодник

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Буряковий холодник

Буряковий холодник

5 Червня, 2025
Сонечка допоможуть вберегти черешню від попелиці

Сонечка допоможуть вберегти черешню від попелиці

5 Червня, 2025
Андрій Отченаш: “Дякую тим, хто залишає перемогу в серці”

Андрій Отченаш: “Дякую тим, хто залишає перемогу в серці”

5 Червня, 2025
Набутий за кордоном стаж не буде «втрачено»

Набутий за кордоном стаж не буде «втрачено»

5 Червня, 2025

Останні публікації

Буряковий холодник

Буряковий холодник

5 Червня, 2025
Сонечка допоможуть вберегти черешню від попелиці

Сонечка допоможуть вберегти черешню від попелиці

5 Червня, 2025
Андрій Отченаш: “Дякую тим, хто залишає перемогу в серці”

Андрій Отченаш: “Дякую тим, хто залишає перемогу в серці”

5 Червня, 2025
Набутий за кордоном стаж не буде «втрачено»

Набутий за кордоном стаж не буде «втрачено»

5 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти