Для пиріжків: ліверна начинка із секретом - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Для пиріжків: ліверна начинка із секретом

13 Березня, 2024
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Для пиріжків: ліверна начинка із секретом
0
Поділилося
619
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Раніше я спочатку варила печінку для начинки, а потім сусідка порадила перекручувати свіжу та смажити фарш — тоді начинка виходить ніжною та не сухою.

  •  200 г курячої печінки
  •  200 г курячих сердечок
  •  200 г курячих шлунків
  •  3 середні цибулини
  •  0,5 чайної ложки солі
  •  чорний мелений перець
  •  олія

Цибулю пропустити через м’ясорубку. Курячі сердечка, печінку та шлунки пропустити через м’ясорубку з великими отворами. Посолити, поперчити, перемішати. Перекласти ліверну масу на сковорідку з невеликою кількістю олії. Тушкувати 25 хв., помішуючи. Зняти з плити, одразу додати цибулю й перемішати. Для більшої однорідності ще раз пропустити через м’ясорубку. Цибулю додаємо сиру й не смажимо — у цьому й полягає секрет соковитої та ніжної начинки.

Ірина ДЕНЕКА. м. Тернопіль.

Попередня публікація

«Доступні ліки» при епілепсії

Наступна публікація

Заяву на субсидію можна подавати через «Дію»

Схожі публікації

Запечений гарбуз у салаті
Рецепти страв

Запечений гарбуз у салаті

29 Листопада, 2025
Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times
Рецепти страв

Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times

29 Листопада, 2025
Цукати натуральні й ароматні
Рецепти страв

Цукати натуральні й ароматні

23 Листопада, 2025
Карпатська грибна юшка
Рецепти страв

Карпатська грибна юшка

23 Листопада, 2025
Яблучний пиріг
Рецепти страв

Яблучний пиріг

7 Листопада, 2025
Ліниві голубці
Кухонні університети

Ліниві голубці

16 Жовтня, 2025
Наступна публікація
Заяву на субсидію можна подавати через «Дію»

Заяву на субсидію можна подавати через «Дію»

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

6 Грудня, 2025
Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

5 Грудня, 2025
В оголошеннях про вакансії

В оголошеннях про вакансії

5 Грудня, 2025
У зиму — з чистою бруківкою

У зиму — з чистою бруківкою

5 Грудня, 2025

Останні публікації

Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

6 Грудня, 2025
Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

5 Грудня, 2025
В оголошеннях про вакансії

В оголошеннях про вакансії

5 Грудня, 2025
У зиму — з чистою бруківкою

У зиму — з чистою бруківкою

5 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти