М'ясна підлива з солодким перцем - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети Рецепти страв

М’ясна підлива з солодким перцем

5 Вересня, 2019
in Рецепти страв
0
М’ясна підлива з солодким перцем
0
Поділилося
376
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Ніжні шматочки м’яса і м’ясистий солодкий перець у сметанній підливі, яка завдяки додаванню борошна набуває приємної густоти.

  • 600 г м’якоті свинини
  • 2 великих солодких перці
  • 2 великі цибулини
  • 3–4 зубчики часнику
  • столова ложка паприки
  • столова ложка борошна (з верхом)
  • 100 г сметани
  • 2 столові ложки подрібненої петрушки
  • чайна ложка солі
  • чверть чайної ложки чорного перцю
  • олія для смаження

М’ясо нарізати шматочками, цибулю — кубиками. Перець почистити від насіння, нарізати тонкою соломкою. На сковороді добре розігріти трохи олії. Викласти м’ясо, обсмажити з усіх боків до рум’яної скоринки. Перекласти в каструлю. Цибулю обсмажити на цій самій сковороді до золотавості. Перекласти до м’яса. Перець трохи посмажити до м’якості. Викласти в каструлю, поставити на плиту. Влити приблизно 200–300 мл окропу, посолити, поперчити, додати паприку і часник, вичавлений через прес. Перемішати, довести до кипіння, тушкувати на невеликому вогні під кришкою 30–40 хв. до повної м’якості м’яса. Сметану з борошном розтерти, додати трохи рідини з каструлі, ретельно розмішати. Потім влити розведену сметану в каструлю, додати зелень, перемішати, тушкувати ще 10 хв.

 

 

Попередня публікація

Едуард Хіль: сонячний співак із міста дощів

Наступна публікація

Безоплатних «Доступних ліків» стало більше

Схожі публікації

Кабачкові млинці
Кухонні університети

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
М’ятний сироп
Кухонні університети

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Апетитні котлети з крабових паличок із сиром
Кухонні університети

Апетитні котлети з крабових паличок із сиром

26 Червня, 2025
Яскрава гречана каша з небанальним смаком
Кухонні університети

Яскрава гречана каша з небанальним смаком

25 Червня, 2025
Освіжаючий холодник на кефірі
Кухонні університети

Освіжаючий холодник на кефірі

24 Червня, 2025
Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою
Кухонні університети

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

13 Червня, 2025
Наступна публікація
Безоплатних «Доступних ліків» стало більше

Безоплатних «Доступних ліків» стало більше

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Кабачкові млинці

Кабачкові млинці

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Кабачкові млинці

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
Липень на городі, в саду та квітнику

Липень на городі, в саду та квітнику

30 Червня, 2025
Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

30 Червня, 2025
Хто підпадає під програму ООН?

Хто підпадає під програму ООН?

30 Червня, 2025

Останні публікації

Кабачкові млинці

Кабачкові млинці

30 Червня, 2025
Липень на городі, в саду та квітнику

Липень на городі, в саду та квітнику

30 Червня, 2025
Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

Чим небезпечне відчуття «пустелі в роті» — пояснює стоматолог-терапевт

30 Червня, 2025
Хто підпадає під програму ООН?

Хто підпадає під програму ООН?

30 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти