Кабачково-яблучні оладки - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Кабачково-яблучні оладки

27 Серпня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Кабачково-яблучні оладки
0
Поділилося
198
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Кабачки — універсальний овоч. Вони можуть бути і закускою, і основною стравою, і гарніром, але при цьому з них виходять чудові десерти, наприклад, ніжні, пишні оладки. Кабачок сам по собі має нейтральний смак, тому тут він служить основою, що робить оладки менш калорійними. Доповнення яблук додає аромату, а сметани — ніжність. Якщо берете молоді кабачки, то скоринку можна не зрізати. У зрілих обов’язково видалити скоринку і насіння.

* Молодий кабачок (приблизно 400 г)

* 2 великі яблука

* 1 яйце

* 5–7 столових ложок борошна (без верху)

* столова ложка (з верхом) сметани

* 1,5 столові ложки цукру

* 0,5 чайної ложки соди

* столова ложка соку лимона

* 0,5 чайної ложки солі

* олія (для смаження)

Кабачок натерти на середній тертушці, дуже добре віджати сік. Сюди ж натерти, але вже на крупній тертушці, яблука разом зі скоринкою. Яблучно-кабачкову суміш перемішати, додати яйце і сметану, знову перемішати. Потім поступово всипати борошно, перемішати тісто. Насипати цукор, додати соду, погашену соком лимона (але можна і чайною ложкою оцту), і сіль. Все добре перемішати. Сковороду з олією добре розігріти. Викладати оладки столовою ложкою. Смажити з обох боків на середньому вогні до рум’яності (приблизно по 3–4 хв.).

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Коли вакцинувати собаку від сказу

Наступна публікація

Проти попелиці -- чорнобривці

Схожі публікації

Запіканка «Асорті»
Кухонні університети

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Курячий паштет «Підкопчений»
Кухонні університети

Курячий паштет «Підкопчений»

26 Травня, 2025
Печиво «Цитринка»
Кухонні університети

Печиво «Цитринка»

23 Травня, 2025
Піца без дріжджів
Кухонні університети

Піца без дріжджів

22 Травня, 2025
Цілющий салат з кропивою
Кухонні університети

Цілющий салат з кропивою

21 Травня, 2025
Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка
Кухонні університети

Молода капуста, запечена з йогуртовим соусом: рецепт від Євгена Клопотенка

20 Травня, 2025
Наступна публікація
Проти попелиці — чорнобривці

Проти попелиці -- чорнобривці

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Запіканка «Асорті»

Запіканка «Асорті»

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Запіканка «Асорті»

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Як підживити лохину?

Як підживити лохину?

28 Травня, 2025
Освіта для ветеранів

Освіта для ветеранів

28 Травня, 2025
9 кроків до ідеальних рук

9 кроків до ідеальних рук

27 Травня, 2025

Останні публікації

Запіканка «Асорті»

Запіканка «Асорті»

28 Травня, 2025
Як підживити лохину?

Як підживити лохину?

28 Травня, 2025
Освіта для ветеранів

Освіта для ветеранів

28 Травня, 2025
9 кроків до ідеальних рук

9 кроків до ідеальних рук

27 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти