7 порад, як приготувати домашній класичний гамбургер - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети Домашній технолог

7 порад, як приготувати домашній класичний гамбургер

7 Травня, 2025
in Домашній технолог
0
7 порад, як приготувати домашній класичний гамбургер
0
Поділилося
12
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Більше жиру

Співвідношення м’яса до жиру у фарші має бути 80 на 20. Якщо ж хочете зробити фарш менш жирним, додайте для соковитості трохи холодної газованої води.

Лише сіль і перець

Ідеальна котлета не потребує додаткових інгредієнтів, окрім солі та перцю. Жодної цибулі, часнику чи хліба, які господині люблять додавати у звичайні котлетки.

Ідеальна форма

Якщо готуєте бургери часто, купіть спеціальний прес, якщо ні — підійде звичайне кулінарне кільце. Не забувайте, що під час смаження котлета зменшиться, тому робіть її трохи більшого розміру.

Якщо кулінарного кільця чи пресу для бургерів немає, виріжте кільце із пластикової пляшки.

Не чіпайте котлету

Під час смаження не притискайте котлету лопаткою до сковороди — швидше вона не приготується, а ось частину м’ясного соку та жиру втратить, через що вийде сухою.

Не готуйте довго

Приблизний час смаження — 5–6 хвилин з кожного боку. Що довше смажите котлету, то менш соковитою вона буде. Навіть якщо знімете сковороду з вогню, котлета продовжить готуватись. Тому зніміть її зі сковороди відразу, як перестали смажити, щоб не стала сухою.

Правильна булочка

У кожному супермаркеті можна купити булочки для бургерів, посипані кунжутом. Щоб нижня булочка не відсиріла через м’ясний сік, що стікає на неї, підрум’яньте її на сковороді з внутрішнього боку.

Добавки

Для бургера підійде будь-який сир, який добре плавиться. Ідеальні овочі: цибуля, мариновані огірки, салат, помідори. Традиційно для гамбургера використовують кетчуп і гірчицю. Головний принцип збирання бургера: що ніжніші інгредієнти, то далі вони мають бути від гарячої котлети.

Попередня публікація

Про користь прілого сіна

Наступна публікація

Від сонця захищайтеся -- аби не хворіти і не старіти

Схожі публікації

Шампіньйони чи печериці?
Домашній технолог

Шампіньйони чи печериці?

22 Квітня, 2025
Додайте у випічку мед
Домашній технолог

Додайте у випічку мед

1 Квітня, 2025
Борошно, яке збагатить випічку
Домашній технолог

Борошно, яке збагатить випічку

19 Березня, 2025
Як обрати зрілий ананас?
Домашній технолог

Як обрати зрілий ананас?

15 Січня, 2025
Як «роздягнути» фундук чи арахіс?
Домашній технолог

Як «роздягнути» фундук чи арахіс?

27 Листопада, 2024
Як замінити у випічці вершкове масло, щоб «не порушити» рецепт?
Домашній технолог

Як замінити у випічці вершкове масло, щоб «не порушити» рецепт?

13 Листопада, 2024
Наступна публікація
Від сонця захищайтеся — аби не хворіти і не старіти

Від сонця захищайтеся -- аби не хворіти і не старіти

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Рисово-кокосові биточки на десерт

Рисово-кокосові биточки на десерт

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Рисово-кокосові биточки на десерт

Рисово-кокосові биточки на десерт

9 Травня, 2025
Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

9 Травня, 2025
5 порад для здоров’я печінки

5 порад для здоров’я печінки

9 Травня, 2025
Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

9 Травня, 2025

Останні публікації

Рисово-кокосові биточки на десерт

Рисово-кокосові биточки на десерт

9 Травня, 2025
Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

Чи не пізно обробляти персик після цвітіння?

9 Травня, 2025
5 порад для здоров’я печінки

5 порад для здоров’я печінки

9 Травня, 2025
Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

Сертифікат «єВідновлення» для першого внеску за «єОселю»: як використати

9 Травня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти