Домашні булочки для хот-догів - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Домашні булочки для хот-догів

5 Травня, 2023
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Домашні булочки для хот-догів
0
Поділилося
364
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Ви в будь-який час можете приготувати хот-дог удома, а не купувати вуличну їжу.

На 10 шт.:

  • 540—550 г борошна
  • 20 г свіжих дріжджів
  • 50 г вершкового масла
  • 1 невелике яйце
  • 100 мл води
  • 200 мл молока
  • 20 г цукру
  • чайна ложка солі

Для змащування:

  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка цукру
  • 1 чайна ложка олії

У мисці з’єднати воду, молоко та масло. Прогріти до розчинення масла, зняти з плити, дати охолонути до теплого стану. Вилити в миску для замішування тіста. Додати дріжджі та цукор. Розмішати до розчинення. Вбити яйце та всипати сіль, перемішати. Поступово всипати борошно, замісити тісто. Воно буде спочатку липке. Коли почне відставати від стінок миски, перекласти на присипаний борошном стіл, вимішувати близько 10 хв. Готове тісто виходить м’яким і не липне до рук. Викласти його в змащену олією миску, накрити плівкою, поставити в тепло на 1 год. — воно має збільшитися вдвічі-втричі.

Трохи обім’яти, розділити тісто на 10 шматочків (по 95—100 г). Сформувати «м’ячики», залишити на столі під плівкою на 10 хв. На присипаному борошном столі розкачати кульку тіста 0,5 см завтовшки, згорнути трубочкою (приблизно 15 см завдовжки), трохи прокачати по столу, щоб згладити шов. Викласти на застелене пергаментом деко. Сформувати всі булочки, викласти на відстані одна від одної. Накрити плівкою, залишити на розстоювання на 40 хв.

Для змащування булочок збовтати яйце, додати цукор і олію, розмішати до розчинення. Змастити булочки пензликом. Духовку розігріти до 180 градусів. Випікати булочки 17—20 хв.

ВАРІАНТ ПОДАЧІ

Один із рецептів хот-дога. Булочку розрізати вздовж навпіл. Викласти всередину салат із молодої капусти з морквою. Далі — гарячу сосиску. Тоненька смужка гірчиці, майонез і кетчуп за смаком.

Порада: такі булочки можна, як охолонуть, заморозити. Потім дати відтанути за кімнатної температури —вони будуть наче свіжі. Якщо не хочете морозити, то освіжити їх наступного дня можна, розпаривши — над каструлею з киплячою водою встановити друшляк, щоб не торкався води. Викласти булочки, накрити кришкою, потримати над парою кілька хвилин, доки нагріються. Періодично перевертати.

Попередня публікація

Чому виникають пухирці на листочках розсади томатів?

Наступна публікація

Володимир Якимець, «Піккардійська Терція»: «Як поборем ворогів — все буде Україна!»

Схожі публікації

Різдвяне печиво
Рецепти страв

Імбирні пряники

21 Грудня, 2025
Різдвяне печиво
Рецепти страв

Різдвяне печиво

21 Грудня, 2025
Бігос
Рецепти страв

Бігос

20 Грудня, 2025
Підтримуйте своїх рідних захисників, підтримуйте себе
Рецепти страв

Гарбузові кекси без борошна та цукру

13 Грудня, 2025
Побита запечена картопля в мундирі
Рецепти страв

Побита запечена картопля в мундирі

13 Грудня, 2025
Підтримуйте своїх рідних захисників, підтримуйте себе
Родина

Підтримуйте своїх рідних захисників, підтримуйте себе

13 Грудня, 2025
Наступна публікація
Володимир Якимець, «Піккардійська Терція»: «Як поборем ворогів — все буде Україна!»

Володимир Якимець, «Піккардійська Терція»: «Як поборем ворогів — все буде Україна!»

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Обираючи між рецептурними бовтанками та сучасними мазями

Обираючи між рецептурними бовтанками та сучасними мазями

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Обираючи між рецептурними бовтанками та сучасними мазями

Обираючи між рецептурними бовтанками та сучасними мазями

22 Грудня, 2025
Про пенсію тих, хто виїхав із ТОТ і перебуває за кордоном

Про пенсію тих, хто виїхав із ТОТ і перебуває за кордоном

22 Грудня, 2025
Різдвяне печиво

Імбирні пряники

21 Грудня, 2025
Різдвяне печиво

Різдвяне печиво

21 Грудня, 2025

Останні публікації

Обираючи між рецептурними бовтанками та сучасними мазями

Обираючи між рецептурними бовтанками та сучасними мазями

22 Грудня, 2025
Про пенсію тих, хто виїхав із ТОТ і перебуває за кордоном

Про пенсію тих, хто виїхав із ТОТ і перебуває за кордоном

22 Грудня, 2025
Різдвяне печиво

Імбирні пряники

21 Грудня, 2025
Різдвяне печиво

Різдвяне печиво

21 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти