Красуня актриса Ольга СУМСЬКА також є ведучою програми «Смак дня» на телеканалі «Київ». Із глядачами вона поділилася рецептом гострих крилець «Баффало». «Я просто впевнена, що ця страва не залишить нікого байдужим. Адже це так смачно!» — каже акторка.
- 750 г курячих крилець
- 100 г борошна
- 150—200 мл вершків
- олія (для смаження)
- 100 г вершкового масла
- 150 г томатного соусу
- сушений часник (за смаком)
- сушений перець чилі (за смаком)
- кмин (за смаком)
- орегано (за смаком)
- солодка паприка (за смаком)
- зелень петрушки (за смаком)
- сіль, чорний мелений перець (за смаком)
Крильця розрізати на 2 частини, викласти в миску. Додати часник, чилі, кмин, чорний мелений перець, орегано та паприку. Посипати крильця борошном. Поступово влити вершки. Ароматна суміш за консистенцією має бути, як не надто рідке тісто. Все добре перемішати, щоб обволокла кожен шматочок. У невеликій каструльці розігріти олію — її має бути доволі багато, щоб крильця не лежали на дні посуду, а плавали в ньому.
Окремо в сковороді розігріти вершкове масло, додати томатний соус, паприку і сіль. Дати соусу трохи покипіти, щоб випарувалася зайва волога. Відразу ж викладати підсмажені до хрусткої скоринки крильця в соус, перемішуючи, щоб повністю ним вкрилися. При подачі прикрасити гілочками петрушки.