Капуста виходить незвичайною, солодкуватою на смак і з гірчичним присмаком.
- 1,5 кг капусти
 - 2 середні морквини
 - 2 середні цибулини
 
Маринад:
- 100 мл олії
 - 90 г цукру
 - 100 мл яблучного оцту
 - 1,5 чайні ложки солі
 - 1 чайна ложка готової гірчиці
 
Капусту тоненько нашаткувати. Моркву натерти на тертушці для моркви по-корейськи. Цибулю нарізати чвертькільцями. Викласти овочі в емальовану каструлю, перемішати.
Для маринаду в каструльці змішати олію, цукор, оцет, сіль і гірчицю. Довести до кипіння, варити після цього 5 хв. Одразу гарячим маринадом залити капусту. Перемішати, залишити на столі на 2 год. За цей час 2—3 рази перемішати. У процесі капуста зменшиться в об’ємі. Розкласти по банках, накрити кришками. Поставити в холодильник. Наступного дня можна куштувати. Виходить близько 2,5 л.
    
    


















