Хто сказав, що вівсяна каша — це нецікаво? Ягоди та фрукти на додачу, звичайно, роблять її смачнішою та кориснішою, але пропонуємо нові й часом доволі несподівані добавки до звичної страви.
Тертий сир. Залежно від того, який сир додасте в гарячу кашу, остання набуде або ніжних вершкових ноток у смаку, або пікантних.
Оливки. Поріжте їх невеликими шматочками і додайте в кашу безпосередньо перед подачею до столу. Вийде й апетитно, і смачно. Вівсянка стане приємно солонуватою.
Оката яєчня. Дуже апетитною вівсянку зробить рідкий жовток. З ним покращиться не лише зовнішній вигляд страви та її смак, а й структура, яка стане ніжнішою. Таку кашу ви можете прикрасити свіжою зеленню та шматочками слабосоленої риби, присмачити спеціями.
Шоколад, кориця. Багато хто вважає, що шоколад — це інша назва щастя. Тож ідея почати день з каші, в яку додано жменю тертого чорного шоколаду, — чудова думка. Туди ж добре впишеться кориця — затишна, чарівна добавка та профілактика застудних захворювань, засіб зміцнення імунітету.