На вигляд — звичайні відбивні з хрусткою скоринкою. А всередині — дуже соковите м’ясо, адже з фаршу виходять найніжніші м’ясні страви. І для дітей буде зручно і смачно, і літнім людям страва повинна сподобатися. Готувати страву можна з будь-якого фаршу або асорті.
* 600 г будь-якого м’яса
* маленька цибулина
* 2 яйця
* борошно для панірування
* панірувальні сухарі
* олія
* сіль (за смаком)
* чорний мелений перець (за смаком)
М’ясо та цибулину перекрутити на м’ясорубці. Краще для цієї страви двічі пропустити м’ясо через найдрібнішу решітку, тоді відбивні будуть добре тримати форму. Додати в фарш 0,5 чайної ложки солі (або за смаком) і трохи меленого перцю. Важлива умова для приготування відбивних з фаршу — гарненько його вимісити, а краще відбити (кілька разів з силою кидати в миску з невеликої відстані). Тоді відбивні буде легко формувати і панірувати. Набрати порцію фаршу (приблизно столова ложка з великою гіркою). Руки змочити водою. Сформувати кульку і розплющити на плоский млинець розміром з долоню — більше робити не потрібно, інакше буде незручно панірувати. Фарш добре ліпиться і не пристає до рук. Кожну відбивну обкачати в борошні. Потім опустити в збиті з дрібкою солі яйця і щедро запанірувати в сухарях. Викласти на добре розігріту сковороду з олією. Смажити по 4 хв. з обох боків. Викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.