Маринована цибуля: найкраща закуска до м’яса - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Маринована цибуля: найкраща закуска до м’яса

10 Липня, 2024
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Маринована цибуля: найкраща закуска до м’яса
0
Поділилося
137
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Чудовий гарнір до смаженого м’яса та шашликів — маринована цибуля. Оптимальний баланс кислоти та солодкості, апетитний хрускіт і відсутність характерної гіркоти робить таку закуску незамінною. Також маринована цибуля може стати інгредієнтом різноманітних салатів. І це точно цікавіше, ніж класти її сирою! Ось побачите: навіть найпростіше поєднання огірків із помідорами та зеленню в компанії з маринованою цибулею заграє зовсім іншими барвами.

ЯК У ШАШЛИЧНІЙ

1 велика цибулина; 4–5 гілочок кропу; по 1 столовій ложці солі та цукру; 3 столові ложки оцту (9%); 1 склянка води (приблизно 230 мл).

Цибулю нашаткувати дуже тонкими кільцями. Для маринаду з’єднати сіль, цукор, оцет і воду. Викласти в скляну ємність (банку) цибулю, посічений кріп, залити маринадом. Банку струснути, поставити в холодильник мінімум на 3 год.

Смакуватиме з оселедцем, маринованими грибами, м’ясом і в салатах.

САЛАТ ІЗ ЦИБУЛІ

450 г цибулі; 0,5 чайної ложки насіння гірчиці; 1 чайна ложка коріандру (горошком); 20–25 горошин чорного перцю; 6 столових ложок олії; 2–3 зубчики часнику; 1 чайна ложка солі; 1 чайна ложка меленої паприки; 3 столові ложки яблучного оцту; 1 чайна ложка меду.

Цибулю нашаткувати дуже тонкими півкільцями. У мисці з’єднати паприку, оцет, мед, перемішати. Цибулю перекласти в миску, полити маринадом, перемішати. Залишити на 15 хв. У ступці подрібнити коріандр, гірчицю та перець.

У сковорідці розігріти олію, обсмажити пластинки часнику до рум’яності, наприкінці зубчики забрати.

До маринованої цибулі додати сіль, спеції, полити ще гарячою олією. Перемішати, перекласти в скляну банку. Поставити в холодильник на 3–4 год., але краще на ніч.

З КЕТЧУПОМ І ЗЕЛЕННЮ

3 цибулини (краще червоні); пучечок кінзи; 4 столові ложки кетчупу; чорний мелений перець; 2 столові ложки соку лимона; сіль.

Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями. Викласти в банку. Додати кетчуп, який вам до вподоби. Викласти посічену кінзу. Посолити, поперчити, влити сік лимона, перемішати. За бажанням можна вичавити 2–3 зубчики часнику. Готова така цибуля вже через 1 год. Можна подавати замість соусу до м’яса.

Попередня публікація

Кому азоту влітку?

Наступна публікація

Міноборони розвінчало міфи про "Резерв+"

Схожі публікації

М’ятний сироп
Кухонні університети

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Апетитні котлети з крабових паличок із сиром
Кухонні університети

Апетитні котлети з крабових паличок із сиром

26 Червня, 2025
Яскрава гречана каша з небанальним смаком
Кухонні університети

Яскрава гречана каша з небанальним смаком

25 Червня, 2025
Освіжаючий холодник на кефірі
Кухонні університети

Освіжаючий холодник на кефірі

24 Червня, 2025
Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою
Кухонні університети

Варення з ревеню: ароматне, солодке, з кислинкою

13 Червня, 2025
Сирники із зеленню
Кухонні університети

Сирники із зеленню

12 Червня, 2025
Наступна публікація
Міноборони розвінчало міфи про “Резерв+”

Міноборони розвінчало міфи про "Резерв+"

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
«Друзі, я в ліс»: Віталіна Біблів – про ідеальний вихідний

«Друзі, я в ліс»: Віталіна Біблів – про ідеальний вихідний

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
«Друзі, я в ліс»: Віталіна Біблів – про ідеальний вихідний

«Друзі, я в ліс»: Віталіна Біблів – про ідеальний вихідний

27 Червня, 2025
М’ятний сироп

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Гортензія любить вологу і затінок

Гортензія любить вологу і затінок

27 Червня, 2025
Самодопомога при стресі

Самодопомога при стресі

27 Червня, 2025

Останні публікації

«Друзі, я в ліс»: Віталіна Біблів – про ідеальний вихідний

«Друзі, я в ліс»: Віталіна Біблів – про ідеальний вихідний

27 Червня, 2025
М’ятний сироп

М’ятний сироп

27 Червня, 2025
Гортензія любить вологу і затінок

Гортензія любить вологу і затінок

27 Червня, 2025
Самодопомога при стресі

Самодопомога при стресі

27 Червня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти