Рулет із рибними консервами виходить смачним і красивим у розрізі. Перший шар лаваша покриваємо м’яким сиром і натертими яйцями, другий — рибними консервами та свіжою зеленню.
- Тонкий лаваш (220 г)
- 1 банка консервованої сардини в олії
- 3 варених яйця
- 2 плавлені сирки
- майонез
- пів пучечка зеленої цибулі
- сіль (за смаком)
- чорний мелений перець (за смаком)
Лаваш розрізати на два однакові листи. Один змастити майонезом (замість нього можна взяти сметану, змішану з гірчицею). Сирки середньо натерти, розподілити по лавашу. (Щоб легше подрібнити, заздалегідь підморозьте їх у морозилці). Яйця середньо натерти, викласти на сирки. Посолити та поперчити. Накрити начинку другим листом лаваша, також змастити майонезом. З риби злити рідину, розім’яти виделкою, розподілити по лавашу. Зелень подрібнити, притрусити рибу. Лаваш із начинкою згорнути в щільний рулет. Загорнути у харчову плівку, поставити в холодильник на 2 год. Нарізати порційними шматочками.
Готувава Діана ШЕПЕЛЬ.