М'ясо по-французьки на сковороді - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

М’ясо по-французьки на сковороді

19 Січня, 2022
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
М’ясо по-французьки на сковороді
0
Поділилося
195
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Зазвичай м’ясо по-французьки готують на деку в духовці. Але, погодьтеся, не завжди потрібне ціле деко, особливо якщо готуєте на одну-дві особи. У такому випадку набагато зручніше зробити на сковороді, до того ж це швидше, а м’ясо виходить набагато соковитішим. Спробуйте!

  • 300 г свинини
  • 1 середній помідор
  • 6 середніх печериць
  • середня цибулина
  • 50—70 г твердого сиру
  • 3 столові ложки майонезу
  • сіль, чорний мелений перець (за смаком)
  • борошно (для панірування)
  • олія (для смаження)

М’ясо нарізати на три шматочки завтовшки 0,7 см. Відбити з обох боків. Посолити та поперчити. Обкачати в борошні. Окремо обсмажити в олії цибулю, нарізану півкільцями. Потім — пластинки печериць. Посолити тапоперчити. На іншу сковороду налити невелику кількість олії, встановити вогонь трохи вище за середній, викласти відбивні, смажити на помірному вогні до зарум’янювання. Потім м’ясо перевернути, вогонь зменшити до мінімуму. Змастити відбивні тонким шаром майонезу. Викласти гриби та цибулю. Накрити кружальцями помідора. Потім — тертий сир. Накрити сковороду кришкою. Готувати на слабкому вогні 10—15 хв.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Почуття можуть жити довго

Наступна публікація

Уже виплачують підвищені пенсії

Схожі публікації

Кабачкові оладки з фаршем
Кухонні університети

Кабачкові оладки з фаршем

7 Серпня, 2025
Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління
Кухонні університети

Хрумкі огірочки: рецепт, який передається з покоління в покоління

4 Серпня, 2025
Нічна вівсянка на ряжанці
Кухонні університети

Нічна вівсянка на ряжанці

30 Липня, 2025
Швидкий пиріг із літніми ягодами
Кухонні університети

Швидкий пиріг із літніми ягодами

24 Липня, 2025
Печінковий торт з домашнім майонезом
Кухонні університети

Печінковий торт з домашнім майонезом

16 Липня, 2025
Кабачкова «Вежа»
Кухонні університети

Кабачкова «Вежа»

15 Липня, 2025
Наступна публікація
Уже виплачують підвищені пенсії

Уже виплачують підвищені пенсії

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Що робити, якщо ніс «не хоче» дихати?

Що робити, якщо ніс «не хоче» дихати?

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Що робити, якщо ніс «не хоче» дихати?

Що робити, якщо ніс «не хоче» дихати?

15 Жовтня, 2025
Айва: і плоди, і декор

Айва: і плоди, і декор

15 Жовтня, 2025
Оксана Степанюк: “Японія відкрила мені свої двері, та серце моє – в Україні”

Оксана Степанюк: “Японія відкрила мені свої двері, та серце моє в Україні”

14 Жовтня, 2025
Про звання Героя України та інші державні нагороди

Про звання Героя України та інші державні нагороди

14 Жовтня, 2025

Останні публікації

Що робити, якщо ніс «не хоче» дихати?

Що робити, якщо ніс «не хоче» дихати?

15 Жовтня, 2025
Айва: і плоди, і декор

Айва: і плоди, і декор

15 Жовтня, 2025
Оксана Степанюк: “Японія відкрила мені свої двері, та серце моє – в Україні”

Оксана Степанюк: “Японія відкрила мені свої двері, та серце моє в Україні”

14 Жовтня, 2025
Про звання Героя України та інші державні нагороди

Про звання Героя України та інші державні нагороди

14 Жовтня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти