Готуємо смачну яєчню з картопляними биточками за рецептом кулінара та телеведучої Юлії ВИСОЦЬКОЇ. У хід йдуть продукти, які є в холодильнику в кожного. Розраховано на дві порції.
Зварити очищену картоплю, злити воду, повернути на слабкий вогонь (1 хв.), щоб підсохла. Розім’яти на пюре, остудити. Нарубати дрібно цибулю. Натерти на середній тертушці сир. У картоплю ввести жовток, сіль, перемішати. Додати сир та основну частину цибулі (трохи залишити для подачі), борошно, розмішати. Зліпити круглі битки (6 шт.), обкачати в борошні. Можна готувати далі, та якщо є час, краще залишити їх хвилин на 30 в холодильнику. Обсмажити на олії до рум’яної скоринки (по 4 хв.). В іншій сковорідці посмажити два яйця, посолити, поперчити. На тарілки викласти биточки, зверху яйця, притрусити цибулею.