Домашні смажені ковбаски - це просто! - Порадниця
Порадниця
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
  • Головна
  • Культура і життя
    • Порадницька гостина
      • 2004
      • 2005
      • 2006
      • 2007
      • 2008
      • 2009
      • 2010
      • 2011
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • Порадницька гостина. Відеоверсія
    • Новини
    • Виставки
    • Події
    • Постать
    • Традиціі
    • Спорт
    • Подорож з «Порадницею»
    • Рецензії
    • Поради священника
    • Життя як воно є
    • Родина
      • Він і вона
      • Долі людські
      • Батьки і діти
  • Краса та здоров’я
    • Здорові будьмо
    • Перед дзеркалом
    • Косметичний салон
  • Дім, сад, город
    • Затишна оселя
    • Квіти на підвіконні
    • На городі
    • На клумбі
    • У господі
    • Прикрашаємо садибу
    • Рослини-цілителі
    • Урожайний сад
  • Господиням
    • Рецепти страв
    • Домашній технолог
    • Вишивка
    • В’язання
    • Шиття
    • Декор
  • Довідкова
    • Пряма телефонна лінія «Порадниці»
    • Юридична консультація
    • Між нами, споживачами
    • Привітання, оголошення
    • Самотнє серце
  • Передплата
  • Реклама
  • Контакти
No Result
View All Result
Порадниця
No Result
View All Result
Головна Кухонні університети

Домашні смажені ковбаски — це просто!

8 Вересня, 2020
in Кухонні університети, Рецепти страв
0
Домашні смажені ковбаски — це просто!
0
Поділилося
164
Переглянуло
Поділитися у FacebookПоділитися у Twitter

Домашні ковбаски чудово впишуться в святкове меню замість котлет. Але на відміну від них, в рецепт не додається хліб і яйце, а форму тримають добре. І основний інгредієнт, який відрізняє їх від звичайних котлет, додавання газованої води. Саме завдяки цьому страва виходить соковитою.

* 250 г свинини

* 250 г яловичини

* 50 мл сильногазованої води

* неповна чайна ложка солі

* невелика цибулина

* чорний мелений перець (за смаком)

* паприка (за смаком)

* олія (для смаження)

Свинину пропустити через м’ясорубку (це може бути лопатка або ошийок) з дрібними отворами. Яловичину також перекрутити на м’ясорубці (підійде лопатка, вирізка, шийна частина). Фарш з’єднати і знову перекрутити з цибулею на м’ясорубці. Посолити, додати чорний перець і паприку. Перемішати, потім відбити (кидаючи в миску з відстані) — це потрібно, щоб ковбаски добре тримали форму. В кінці влити газовану воду, перемішати.

Для формування ковбасок обрізати верхню частину пластикової пляшки. Фарш ще раз перемішати. Наповнити пляшку (де горлечко) фаршем і, проштовхуючи його через отвір, відсадити ковбаски (приблизно по 7 см). Їх можна сформувати і руками, але проходячи через шийку, фарш ущільнюється, вироби виходять рівні та акуратні. Щоб їх було зручно перекладати на сковорідку, поставити на 30–60 хв. в морозилку — вони підмерзнуть і будуть тримати форму. На сковороду налити побільше олії (щоб ковбаски рівномірно обсмажувалися), добре розігріти. Смажити приблизно по 8–10 хв. з усіх боків до рум’яної скоринки.

Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.

Попередня публікація

Секрети зберігання кабачків

Наступна публікація

Пошити вишиванку? Це можливо!

Схожі публікації

Ідеальне тісто для піци як у піцерії
Рецепти страв

Ідеальне тісто для піци як у піцерії

7 Грудня, 2025
Заварні пиріжки з капустою
Рецепти страв

Заварні пиріжки з капустою

7 Грудня, 2025
Запечений гарбуз у салаті
Рецепти страв

Запечений гарбуз у салаті

29 Листопада, 2025
Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times
Рецепти страв

Сливовий пиріг за рецептом газети The New York Times

29 Листопада, 2025
Цукати натуральні й ароматні
Рецепти страв

Цукати натуральні й ароматні

23 Листопада, 2025
Карпатська грибна юшка
Рецепти страв

Карпатська грибна юшка

23 Листопада, 2025
Наступна публікація
Пошити вишиванку? Це можливо!

Пошити вишиванку? Це можливо!

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Порадниця у Facebook

  • 2.5k Fans
  • Популярне
  • Коментарі
  • Останнє
“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

“Шишки” після уколів: як вирішити проблему

9 Грудня, 2022
Чому лоскоче в горлі?

Чому лоскоче в горлі?

13 Січня, 2020
Як парость виноградної лози, плекайте мову…

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

21 Лютого, 2019
Українські цибуляники

Українські цибуляники

28 Червня, 2023
Ідеальне тісто для піци як у піцерії

Ідеальне тісто для піци як у піцерії

0
Фінік з кісточки

Фінік з кісточки

0
Духовний щит українства

Духовний щит українства

0
Людина, яка була театром

Людина, яка була театром

0
Ідеальне тісто для піци як у піцерії

Ідеальне тісто для піци як у піцерії

7 Грудня, 2025
Заварні пиріжки з капустою

Заварні пиріжки з капустою

7 Грудня, 2025
Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

6 Грудня, 2025
Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

5 Грудня, 2025

Останні публікації

Ідеальне тісто для піци як у піцерії

Ідеальне тісто для піци як у піцерії

7 Грудня, 2025
Заварні пиріжки з капустою

Заварні пиріжки з капустою

7 Грудня, 2025
Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

Іван Татауров: “Ми повинні перемогти заради наших дітей”

6 Грудня, 2025
Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

Передплатити «Порадницю» можна за «Зимовою підтримкою»

5 Грудня, 2025
Порадниця

  • Реклама
  • Контакти
  • Передплата
  • Умови співпраці

No Result
View All Result
  • Головна
  • Порадницька гостина
  • Культура та життя
  • Порадниця юридична
  • Родина
  • Краса та здоров’я
  • Реклама
  • Передплата
  • Контакти