Не знаєте, що приготувати? На допомогу, як завжди, прийде «Порадниця». Перевірені рецепти простих страв з доступних інгредієнтів стануть у нагоді багатьом господиням.
Так, рецепт звичайних кабачкових оладок із незвичайною добавкою у вигляді бринзи, яка надає солонуватості й пікантного сирного присмаку, заграє новими барвами. А багато хто любить і деруни, і оладки з кабачків. А якщо спробувати їх об’єднати? Ми перевірили – це смачно!
Залишилася рисова каша? Приготуйте з неї запіканку до чаю. Запечена в духовці, вона виходить дуже ніжною. Пропонуємо додати до неї родзинки, кокосову стружку чи кубики яблука. А ваніль збагатить молочний смак своїм ніжним ароматом. Вийде надзвичайно смачно!
А ще ми знайшли найлінивіший і найшвидший спосіб приготування малосольних огірків. Вони будуть готові відразу ж. Цей рецепт згодиться, коли застілля вже незабаром, а часу на засолювання катастрофічно мало.
Любите липовий мед? Запашний і дуже корисний сироп із липи, який дещо нагадує мед, можна приготувати з квіток липи і цукру і подавати взимку до чаю, кави, інших гарячих напоїв та млинців.
На порозі новий урожай, а у вас ще залишилось варення? Знаємо чудовий спосіб «утилізувати» залишки торішнього: приготувати перевірений роками тертий пиріг з варенням. Солодке розсипчасте пісочне тісто та ароматна ягідна начинка з приємною кислинкою повернуть вас у дитинство.
Ці та інші рецепти, а також корисні поради господиням знайдете на 7 стор. газети «Порадниця» у №20-21 від 26 травня 2022 року.