Якщо не хочете замішувати тісто, то вас завжди виручить тонкий лаваш. Апетитні пиріжки, які будуть доречні в різних ситуаціях: до приходу неочікуваних гостей або як перекус на природу чи роботу. Готується дуже просто і по вартості виходить недорого.
* 4 листи лаваша
* 200 г ковбаси
* 500 г молодої капусти
* невелика цибулина
* сіль, чорний мелений перець (за смаком)
* олія
Цибулину нарізати кубиками. Капусту тонко нашаткувати. Цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати капусту. Посолити, поперчити. Тушкувати на повільному вогні під кришкою приблизно 7 хв. Ковбасу нарізати маленькими кубиками (можна брати варену або копчену). Готову капусту викласти в миску, дати трохи охолонути. Додати ковбасу, перемішати. Лист лаваша нарізати на довгі смужки шириною приблизно 10 см. Викласти на кожну смужку лаваша по столовій ложці начинки і скласти трикутниками. Обсмажити пиріжки на розігрітій олії з обох боків до рум’яної скоринки (приблизно по 1–2 хв.). Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрав зайвий жир.
Готувала Діана ШЕПЕЛЬ.